25 jan. 2010

25/1 Löpningens dag!


På initiativ av Ingmarie och hennes marathonnätverk har det inrättats en löpningens dag. Dom kommer i Stockholm imorgon den 26/1 springa runt Humlegården mellan 17:30 - 19:00. Även andra har dragit ihop något liknande lite varstans i landet.

Tycker detta verkar trevligt och har själv hållt ögonen öppna efter något i Malmö. Nu en dag före har jag inte hittat något så jag fixar det själv. Alla som vill får gärna hänga på och fira löpningens dag i Malmö. Lite i senaste laget kanske men ibland kan jag vara svårstartad ;).

Imorgon 26/1 kl 18:00 kommer jag stå vid korsningen Pildammsvägen/Carl Gustafs, stolparna vid "porten" in till parken. Jag kommer springa motsols längs yttervarvet på parken. För min del så kommer det bli 4 varv på 2,7km och det blir lugnt tempo så jag lär väl hålla på till ca 19:00. Tanken är att man ska springa tillsammans så blir vi många hittar vi säkert ett "lagom" tempo.
Tanken är att man ska ha en reflexväst på sig så vi känner igen varandra. Kommer ni senare så bara håll koll på mig för jag lär vara den enda som springer i tomteröda Newtons i kombination med Craft väst. Bara skrik DANIEL!!! eller något så jag fattar, ibland är jag i min egen lilla värld när jag springer ;)

15 kommentarer:

Therese sa...

Löpningens dag sprider sig som en löpeld! Kul! :) Hoppas du får några med dig.

Anna (Orka mera) sa...

Kul att du drar ihop nått för oss här nere! Tyvärr kan jag inte komma utan får springa på dagtid (i reflexväst!) på egen hand. Hoppas ni blir några stycken.

Pernilla Hult sa...

Roligt att Du drar igång ett "eget" reflextåg :) Själv hade jag planer på att ansluta mig i Sthlm men arbetsschemat satte stopp för det. Med lite tur så är jag pigg imorgon bitti så jag kommer ut på en liten runda innan jobbat i alla fall.
Hoppas det dyker upp många springare till Ditt tåg!

anneliten sa...

Heja Daniel! Hoppas jättemånga kommer! Och glöm inte reflexväst...

Katarina M-I sa...

Fasen vad bra!

Jag lägger upp på min blogg. Vet inte om jag kan komma loss, men om jag kan så kommer jag!!

/Katarina

Staffan sa...

Kul, tipsar min frus lillebror som brukar jogga runt parken där, jag gjorde det i somras med honom.

För egen del kommer jag att fira med ett lunchpass, även det i sällskap!

rosenblom sa...

Det är säkert också ett bra val! ;-)

Kul att du hakar på initiativet. Hoppas du får med dig ett rejält gäng.

Daniel sa...

Therese - Jag är nog ute i sista minuten men någon borde jag nog kunna få med :), annars är jag ganska van att springa själv ;)

Såg att du också dragit igång detta i Halmstad, kul!! =)

Anna -Det hoppas jag med! :) Springa dagtid med reflexväst är inte fel det heller. Man kan ALDRIG synas för mycket har jag märkt. ;)

Pernilla - Visst får jobbet gå före ibland. Jag har tur denna veckan för jag jobbar morgonskift :). Hoppas du får en skön löptur!

Anneliten - Nej då! Det blir reflexväst på!

Katarina - Toppen!! Tack för du puffar på!! Hoppas vi ses!

Staffan - Bra!! Han är varmt välkommen!!

Daniel sa...

Rosenblom - Vi får hoppas det, har aldrig sprungit i grupp förr så det ska bli kul, om vi nu blir några stycken ;) annars blir det jag och min vän iPoden...

Ingmarie sa...

Det här är bara så häftigt! Tack för att du grejar det där nere i söder!

Daniel sa...

Nemas problemas! Jag springer ju ändå och detta sätter bara lite extra krydda. Finns en risk att jag blir själv men jag är van att springa ensam ;)

Sofie RW sa...

Wiii; härligt Daniel!

Daniel sa...

=)=)!!

Ann sa...

Länkar till dig nu! Nästa år ska jag se till att vara ledig och ordna så att denna dag firas ordentligt i Eskilstuna oxå!

Daniel sa...

Tack!!
Då blir det fullt ös i Eskilstuna nästa år! :)
Får se hur det går ikväll, har noll koll på hur många som kan tänkas komma. Finns en risk att jag kan bli själv också.
Det blir nog ett bra pass vilket som, blir jag själv kör jag intervaller så det ryker i Malmö. Älskar intervaller!! :)