25 feb. 2010

25/2 Snöslask

Bra regnskydd!

Idag var det riktigt milt med plusgrader, regn och blåst. Detta medförde att kvällens lätta distanslöpning fick bli utomhus för en gångs skull. Min fru skulle till gymmet men jag ville verkligen inte köra löpband idag igen. Nog för att jag gillar bandet men även jag har mina gränser.

Underlaget för dagen var en vit sörja med snö, is och vatten, lite som att springa i Slush Puppie. Det gick inte fort men gjorde inget då tanken var att benen bara skulle få rulla lite som ett återhämtningspass, imorgon väntar nämligen ännu ett tufft kvalitetspass.

Det var lite läskigt att springa ikväll för det var mörkt och disigt. Ute på småvägarna höll maskiner på att trycka ut snön från väggrenen ut på åkrarna, antagligen för att få mindre problem med smältvattnet på vägen?



Jag var rädd att dom inte skulle se mig när jag kom springande och nu fick jag verkligen nytta av blinkfunktionen i min pannlampa. Jag bara riktade ljuskäglan rak upp i hytten så förstod dom vad som gällde. Kändes tryggt och bra!!!

Distansen för kvällen blev 10km på lugna men slaskiga 58min.

5 kommentarer:

messan sa...

I hope that...
Har yogat idag...Mmmm så gott det är:).

Ingmarie sa...

Och detta är nog bara början...:-( Fasar för när all denna snö ska smälta. Kommer att bli galet mycket vatten!Finns löparstövlar???;-)

Daniel sa...

messan - Yoga är fina grejjor!! :) Har inte testat än....

Ingmarie - Man gnäller att vattenmagasinen snart är tömda. Vänta bara!! Snart kommer ketchupeffekten ;)
Ska skriva till Newton att dom får släppa ett par stövlar för framfotalöpning och att jag behöver dem fort!!!

Löpning & Livet sa...

Usch ja, den där smälterioden ser jag itne fram mot! man får hoppas på att solen tittar fram och hjälper till så att det går snabbt att få fram de där härliga torra vägarna :)

Daniel sa...

Precis! Fram med solen och låt det gå fort!! :)