9 juni 2012

Shoppat


Igår var jag ute och shoppade loss lite eftersom jag behövde nya kläder men det blev även lite sköna träningsredskap. Hittade två skjortor som satt fint också en skön hoodie från Superdry men som tyvärr var lite för dyr. Att betala 1400:- tänkte jag inte göra så jag beställde direkt från Superdry istället som dessutom skickar fraktfritt. Där hittade jag en liknande för ca 750:- också lyckades jag googla fram en rabattkod som gav 12% rabatt på det, en bra deal!

Jag gjorde också en bra deal på ett par puch up handtag från Casall som jag fick för halva priset på Stadium. Normalpris för dessa är 300:- och när jag nu kunde få dom för halva priset var det bara att slå till. Armhävningarna blir verkligen tuffare med handtag och man kan gå lite djupare ner med dessa. Tror jag maxar mellan 60-70 armhävningar normalt men med dessa klarar jag bara 40st och det ger en bättre träning. För mig som ligger mellan 200-500 armhävningar per vecka sparar handtagen också mycket på handlederna då man får en bättre vinkel. Kör ni mycket armhävningar så vill jag varmt rekommendera er att skaffa dessa handtagen och passa på nu när dom har bra pris. Finns även i deras nätbutik!


3 kommentarer:

Västgötskan sa...

Googla rabattkoder?! Tanken har faktiskt aldrig slagit mig. Smart!!

/Hälsningar en blondin i sina bästa år. Haha!

Kram

Staffan sa...

Ja, det är lustigt men det blir bra mycket jobbigare att göra armhävningar med handtag!

En fråga Daniel, ditt nya blogghuvud - bilden där du springer i motljuset - hur får du den så bred att den går över hela bloggens sida, är det i Malldesignern på blogger?

Jag blev så less på mitt bildcollage på blogghuvudet att jag tog bort det. Jag skulle vilja ha en annan bild där istället men hittar inte någon inställning där jag kan påverka bildens bredd/Storlek?

Daniel sa...

Västgötskan - Googla på bara! Finns pengar att spara med några klick! :) Kram

Staffan - Har för mig att jag valde att den skulle anpassa bilden så passade den fint. Tror inte det ska vara några problem, det var bara en ruta jag klickade i.