27 mars 2015

Mot Berlin!!!Jag har fått tag på en plats till Berlin Halvmarathon på söndag och det ska bli kul att springa ett större lopp igen. Berlin Halvmarathon har runt 30 000 startande och det är en underbar stad att springa i. Bilden ovan är från förra året när jag och min skugga tog ett skutt vid Checkpoint Charlie med några kilometer kvar att springa. Jag vill minnas att publiken var grym runt dom kvarteren så det blir säkert något glädjeskutt där i år också.

Jag har inga målsättningar för loppet och tänker bara ha roligt. Min form har jag egentligen inte mycket koll på men kroppen känns helt ok. Jag var och fick massage för benen igår och idag sprang jag intervaller på 10x2min som gick kanon. Jag vill nog påstå att det var ett av årets bästa intervallpass när det gäller känslan, att sedan farten inte var den bästa låter jag inte stressa mig. Nu blir det bara vila tills söndag och jag hoppas på en fin helg i Berlin!

6 kommentarer:

Andreas Åkesson sa...

Hur gick det?

Trail.st sa...

Vad händer mannen?

Daniel sa...

Det gick helt ok!
Luften gick ur bloggandet efter Berlin bara men jag kommer snart uppdatera lite här igen.

ROB sa...

Ta nu och uppdatera lite hur sommaren och all träning har gått.Har själv MS och springer,så din blogg är verkligen sporrande och rolig följa. Tack på förhand 😉.

Daniel sa...

Lovar Rob!
Innan helgen kommer här en uppdatering!

Mary anne sa...

BEHÖVER DU ETT DRIVT LÅN EMAILL OSS NU FÖR DIN FASTLÅN
(remy.credit111@gmail.com) whatsapp: +46769618757
behöver du ett lån ??, Vad är dina finansiella behov? Vi ger ut lån från minst 1000kr till högst 100.000.000,00kr med behaglig varaktighet som sträcker sig från 1 till 50 år till en mycket reducerad ränta på 2%. Behöver du ett affärslån? Behöver du ett personligt lån? Vill du köpa en bil? Vill du refinansiera? Behöver du ett inteckningslån? Behöver du ett enormt kapital för att starta ditt affärsförslag eller utbyggnad? Har du tappat hoppet och tror att det inte finns någon väg ut och dina ekonomiska bördor fortfarande kvarstår? Tveka inte att kontakta oss för eventuellt affärssamarbete Kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com whatsapp: +46769618757 Vi har ett lån till dig