22 okt. 2015

På massage

Sedan 1år tillbaka har jag gått och fått massage varannan vecka och jag märker verkligen stor skillnad i kroppen. Visst kostar det lite men det är verkligen värt det och att må bra i kroppen går inte riktigt värdera i pengar.

Det var en granne som tipsade mig om en massör och hon är verkligen jättebra. Jag har testat en del massörer genom åren men aldrig har det blivit något återbesök då jag inte varit nöjd. Antingen har dom inte hittat mina "punkter" eller så har dom bara varit för mesiga. Massören jag har idag hittar verkligen alla ömma punkter och ofta är det ställen jag inte vet att jag har problem med. Jag får 1 timmes massage varje gång och det är ofta ingen njutbar timme men efteråt är det en riktig befrielse. 

Dagen efter massagen brukar inte vara den bästa att springa på då musklerna svarar lite dåligt och så var det även idag. Jag sprang 18km i skogen med kuperade trösklar på 2 x 6km där jag testade på att tjuvträna på banan för Yddingeloppet som går av stapeln på söndag.


Jag är faktiskt anmäld på 12km även om jag inte är så tävlingssugen just nu. Planen är att springa en 2-milare på söndag så jag ställer bilen på en parkering 4km bort och joggar bort till starten och sedan 4km tillbaka efter målgång. Det tror jag kommer bli ett bra pass!

Inga kommentarer: