12 aug. 2010

12/8 Skoslitage och annat


Ställde mig frågan om när det är dags att byta mina Newtons för ett tag sedan och har inte hittat något vettigt svar förrän nu. Hittade ett gäng nya videos och i en av dom beskrivs det här med slitaget. Tydligen ska man byta när framkanten på klacken är nere i samma nivå som resten av sulan. Bra! För då har jag fortfarande lite livslängd kvar i mina trainers och kommer klara mig tills vi ska till New York i oktober.Det ska bli spännande att testa den nya trainern även om det ska vara ganska lik den gamla och lagom till New York kommer även deras nya trail-sko vara ute på marknaden som jag är lite sugen på. Som om inte detta vore nog så ska även en "0-drop racer" vara på G, känns som jag får ta och spara lite pengar nu innan resan. ;)

Jag hittade även lite nya videos om hur man ska välja Newtonskor och hur man ska anpassa sig till dem. Vet inte hur många här som är intresserade av dessa skorna men jag få då och då frågor om dem så jag lägger in dessa här med. Som jag skrivit förr så är jag ingen försäljare av dessa skorna ;) utan tycker bara det är jäkligt bra skor som jag gärna pratar om. Dom kanske inte passar alla men mig passar dessa som handen i handsken, dom är bara så skonsamma och sköna att springa i! :)


3 kommentarer:

messan sa...

Jag förstår att du har skoslitage...så flitig som du är! Kul tycker jag. Jag kör i det tysta...och jag är stolt att vi mår så bra:).
Kramar från messan

John sa...

Gott att du sliter på skorna Daniel! Det bästa av allt är när man tar upp sina nya skor ur kartongen och möts av en underbar doft av gummi och lim :).

Daniel sa...

Messan - Härligt att du också mår bra och kör på! :) Det fortsätter vi med ;) Ha en bra helg! Kram!

John - Det där doften alltså! Undrar om det finns wunderbaums med den lukten? :)