23 juli 2009

23/7 Si sådär...

Började dagen med att värma upp med lite gröt framför Tour de FranceTV:n. Imponerande att Lance Armstrong kan köra på som han gör trots sina 38 år.

Sedan blev det gymmet, tänkte att jag skulle köra lite lätt uppvärming på löpbandet men mitt knä satte stop för det direkt....just nu känns det som att det snarare blir sämre än bättre trots att jag tar det lugnt med det. Idag såg jag också att knät är svullet och större än mitt andra knä så det är väl någon inflammation eller nåt......kanske skulle jag börja spela schack istället?? Börjar tröttna på mina knä nu.....
Jag har dragit iväg ett SMS till min naprapat om en tid nästa vecka, han är just nu nere och hjälper juniorlandslagetJ-EM i Serbien men är tillbaka nästa vecka så jag får väl hålla ut tills dess och se vad han säger. Testar köra en Voltaren-kur så länge och ser om det kan bita på skiten men jag tvivlar på det.....
Tycker ändå jag har tur som har fått tag i den här naprapaten som jag har nu, han är jätteduktig och vet säkert vad jag ska göra, positivt är ju att mitt andra problemknä som han hjälpt mig med fortfarande är kanon, ganska roligt är också att jag har samma naprapat som Johan Wissman =)

Kände mig ganska oinspirerad efter detta nederlag men det blev 45 minuters "disco-träning" för armar, axlar och bröst.....det kändes lite bättre efter detta och jag hade bra kraft idag....ikväll kommer jag också köra 15min core-träning för att hänga på i anti-ostbåge utmaningen.

Den där gubben till vänster i bloggen får fortsätta håna mig ett tag till som det ser ut nu....suck..... =(

Tillägg: Fick snabbt svar från Serbien...på tisdag nästa vecka tar naprapaten in mig för service.

Inga kommentarer: