22 dec. 2009

22/12 Mer snö


Idag var jag ganska laddad för att köra 12km i snö. Mitt ben kändes bra igen efter diverse rehabövningar. Jag gav också benet en ordentlig omgång med "the stick" igår kväll. Är egentligen inte så duktig på anatomi men fördelen med benen är ju att det finns två av dom. Jag hittade lite muskelknutor på mitt dåliga ben och eftersom dom inte fanns på det andra benet tog jag förgivet att dom inte skulle vara där. Höll på i ca 30min och fick loss skiten och idag var benet bra, var dock ganska öm där jag gått loss med kaveln.


Jag tog på löparkläder och gick en runda med hunden för att reka vägarna lite. Insåg när jag kom ut ur byn att det inte skulle gå att springa idag. Det var halv storm och drivor samlades på vägarna, dessutom kom det mer snö från ovan.

Det fick blir löpbandet idag igen men jag gillar ju löpband så det gjorde mig egentligen inget. Körde först 30min lätt styrka för benen, ville mest få lite genomblödning i mitt slitna ben och få igång cirkulationen. Sedan blev det 13km medelhårt på löpbandet plus lite koordinationslopp som avslutning. Allt kändes bra och jag fick till ett skönt pass utan att någon försökte utmana mig ;)

2 kommentarer:

Ingmarie sa...

Bra gjort! Ibland tror jag det är "bra" att inte veta för mycket för då lyssnar man nog mer på magkänslan. Du gjorde troligtvis helt rätt och om du gått till en specialist så hade han/hon kanske gjort samma sak men det hade kostat x antal kronor...;-)

Daniel sa...

Min naprapat har lärt mig lite hur mekaniken i benen funkar så jag tror jag gör rätt. Han har visat mig lite övningar jag kan göra med en golfboll för att komma åt dom här punkterna. Tror faktiskt att den där kaveln överträffar golfbollen.
Jag ska ta med "the stick" till honom nästa gång och se vad han tycker om den :)