14 nov. 2010

14/11 Lite bilder från helgen

Här är lite bilder från helgens äventyr, jag hade kunnat skriva mycket om detta men är lite trög och trött efter gårdagen så det får bli lite bilder istället. Bilderna är tagna av min själv och så har jag lånat in lite bilder från Anna och Thomas.

Redan i fredags började helgen på bästa sätt då jag stötte på Jimmy Durmaz och fick klämma lite på den fina SM-bucklan som äntligen hittat hem igen.


Sedan var det ju det här äventyret med ultraintervallerna. Tror vi var 25st tappra löpare som var anmälda till alla intervallerna och vi samlades tidigt på lördagen för första passet. Det fanns också flera löpare som hängde på vissa sträckor så totalt blev det en hel del folk vilket var riktigt kul.


Pigga ben hela förmiddagen med snabba Sara som hängde på med cykel, hon sprang första passet men sedan blev det cykeln. Varför hon cyklade och inte sprang kan ni läsa här! Tack för trevligt sällskap!


Det blev hårdkörning på lunchintervallen då jag vill få lite variation och skrämma liv i kroppen genom att få igång lite snabba fibrer. Kanske inte helt enligt "ultrahandboken" men det kändes skönt, kunde nog fixat sub4o om det inte vore för den hårda vinden på slutet. Som jag skrivit här senaste veckorna så har jag ett tryck i kroppen som är grymt just nu.


Fick också bra stöd av Sara på cykeln och även Thomas som cyklade med och tog fina foton. Skönt med lite sällskap när man springer ensam ute på slätterna.


Tiderna för lunchpasset:

Det blev också mycket rehab under dygnet och jag tror det var detta som gjorde att endast 4st (tror jag) bröt av alla som var anmälda till alla sträckorna. Imponerande att så många fixade detta med flaggan i topp även om det var ganska ömma muskler på slutet.


Många gillade foamrollern


"Sticken" gick också varm!


Fartkameran som jag pratade om i intervallinläggen, lyckades maxa den på 25km/h till sist på midnattsrundan och fick ett pris för detta :)


Lite senare på kvällen...


Och ännu lite senare... ;)


Det blev en oförglömlig helg och jag vill tacka alla inblandade för ett jättefint arrangemang med extra allt! Trots att jag är sliten och trött idag så vill jag göra om detta nästa år! Hoppas det blir en repris!

12 kommentarer:

Staffan sa...

Galet imponerande!! Och vad kul att riva att ett sådant där evenemang ihop med så många andra. Kul detalj också där med fartkameran :)

Bo sa...

Grattis till en mycket fin bedrift! Jag var förbi på 5:e intervallet och sprang tillsammans med Christoffer W. Redan då såg många ganska slitna ut. Jag kan bara tänka mig hur tongångarna gick innan starten kl 24 och 03.

Återigen grattis!

anneliten sa...

Ibland säger bilder mer än ord. Hoppas ändå att få läsa mer om detta galna äventyr som du dessutom genomförde med imponerande hastigheter, från första till sista milen. Du är sanslös!

Anna (Orka mera) sa...

Jag hoppas också på repris! Så fantastiskt kul med så mycket trevligt folk samlade i lilla Kävlinge. Vi är oändligt tacksamma att så många ville dela dessa intervaller med oss. Hade inte varit hälften så kul att köra själva!

Johan sa...

Va coolt!

John sa...

Stort grattis! Det verkar som det blev en riktig superhelg! Bra bilder där man tillslut fick se foamrollern in action. Blir lite smått sugen på att testa ultra, men man kanske skulle sikta på marathon först :).

Karin sa...

Måste bara säga att du springer så snyggt!!

Daniel sa...

Staffan - Det var verkligen fest hela vägen och det blev mååånga endorfinkickar! :))

Bo - Roligt att du också var med och gjorde dagen lyckad. Önskar det fanns mer tid att prata med alla. Det var ju så mycket som skulle hinnas med i pauserna....vila, äta, dricka, rehab, duscha, basta... ;)

Anneli - Tack och roligt att du hängde med här på intervallerna, såg dina kommentarer och jag tror det var du som fick mig att pressa upp kameran i 25km/h. Yey!!

Anna - Det var verkligen ett lyckat gäng. Ni får göra om gymmet till ett "Big-Brother-hus" så kör vi en hel vecka nästa gång :)). Hoppas verkligen på en repris, detta var verkligen som en final på löparsäsongen!

Johan - Visst var det coolt! ;)

John - Tack! Du behöver inte testa marathon innan du ger dig på detta, inga problem för dig! Häng gärna på ifall det bli en repris nästa år, du kommer inte ångra det!

Karin - Roligt att höra! Jag jobbar mycket med min teknik, kul att det ser bra ut på samma gång :)

Sara sa...

Nöjet var helt och hållet på min sida! Nu i efterhand ångrar jag att jag inte stannade hela dagen och natten. Tänkte att jag skulle passa på att gå på födelsedagskalas när jag inte kunde springa, men jag tror ärligt talat att jag hade haft roligare om jag susat omkring på cykeln med er. Löparnörd ut i fingerspetsarna...

Daniel sa...

Du får vara med fullt ut nästa år Sara! Hoppas du hade det bra på kalaset även om det måste ha ryckt lite i benen ;)

Emilia sa...

Oj vilken super tid på lunchintervallen!!! Coolt! kram

Daniel sa...

Tack Emilia! Intervaller ska vara tuffa och hårda ;) kram!