9 nov. 2010

9/11 Varmt och svettigt


Ville inte springa ute idag heller så det fick bli en tur till gymmet för att värma mig istället. Det blev en riktig hårdkörning med 30min intensiv styrka för hela kroppen och sedan 30min backträning på löpbandet efter detta. Den där överansträngningen jag skyllde på igår var inte så farlig och idag kände jag inte av någonting. Det var nog inte mer en inbillning för att jag inte skulle ge mig ut igår alltså ;)

Jag hade ännu en gång fint tryck i kroppen hela vägen och det känns fortfarande riktigt bra att träna. Har också fått besked på att jag inte är glutenintollerant vilket är skönt, är dock lite bekymrad över varför jag har fått folatbrist? Får se vad som händer men under tiden suger jag på karamellen över att få må bra igen. Den grymma känslan jag har just nu gör också att jag börjar känna tävlingssuget komma över mig. Får se om jag inte ska ta och klämma in en liten tävling snart, har hittat en jag tror kan passa bra....

3 kommentarer:

John sa...

Gott att känslan kommit tillbaka! Bara att hitta motivation under denna tid på året är en merit. Kör så det ryker! :)

Easec sa...

Bromölla Marathon på söndag, t ex

Daniel sa...

John - Motivationen finns nästan alltid där och när nu kroppen känns bra igen blir det ännu bättre :)

Easec - Ska springa ultraintervaller på 8x10000m på lördag så det blir lite väl häftigt med ett marathon på söndagen ;). Tänkte mig att ett Lucialopp den 11/12 med 4,5km terräng kunde vara mer lagom att ladda lite för ;)