25 juni 2011

En känslosam runda...


Min lilla mormor ligger på sjukhus sedan en tid tillbaka och idag tror jag det var sista gången jag fick se henne. Kvällens korta löprunda blev istället längre än planerat och jag sprang rakt in i tankarna och känslorna vilket ofta är väldigt skönt och befriande. Söderslätt visade upp sin bästa sida med sädesfält som glödde i kvällssolen och det doftade sommar på riktigt. Tänkte på många gamla minnen och skickade massor av tankar till min mormor som kämpar på inne på sjukhuset. Det blev ett pass att minnas och det kändes som mina tankar gick fram på något sätt.

Jag skulle kunna skriva mycket om min fantastiska lilla mormor men har svårt att finna ord ikväll. Hon kommer bli mycket saknad men jag ändå glad att jag har fått har kvar henne så långe som jag fått. Min mormor är en väldigt omtänksam person och jag är övertygad om att hon kommer fortsätta hålla ett vakande öga över sina nära och kära när hon inte finns bland oss längre. Det känns trygg och bra även om det är lite ledsamt här just nu....

7 kommentarer:

Helena sa...

Skickar styrketankar till dig och lilla mormor... Hon måste vara mycket stolt över dig.

Kram Helena

Thomas sa...

Tungt.. men det finns ju inget som rensar tankarna såsom löpning.

Jag tänker ofta att personer som dött fortfarande finns kvar eftersom de finns i våra tankar.

Andréa sa...

Usch. Även om det antagligen känns bättre att få säga farväl, att veta att det var sista gången, än att inte hinna göra det, så är det hårt. Kram

Linda sa...

Vad fint du skriver om din mormor. Jag förstår att det känns jobbigt. Min mormor gick bort för ett par år sedan. Hon hade det rätt jobbigt i livet, mycket pga min morfar. Tänker på henne med värme samtidigt som jag känner att en sådan fin person borde fått ett bättre liv.

Daniel sa...

Helena - Tack! Visst var min mormor stolt över mig! :) Kram!

Thomas - Visst finns dom kvar i tankarna! Jag vill också tror att det finns något efter detta men har inga bevis dock ;)

Andréa - Visst är det tufft men ändå skönt att fått vara med hela vägen. Känns bra även om det nu blir väldigt tomt här....

Linda - Jag skulle kunna skriva massor av fina saker om min mormor för hon var verkligen en fin människa. Ska också tänka på henne med värme nu när hon inte finns mer. Tror tankarna är viktiga! Hoppas din mormor också har det bra!

Anne sa...

Hej
Hittade hit då jag googlade om uppblåsbar bubbelpool och ser att du har en, din vardagslyx. Är du fortfarande lika nöjd med den..?

Måste säga att jag är helt imponerad av dig och din löpning,då jag är en sådan där riktig soffpotatis.
Du skriver väldigt vacker om din mormor, väcker minnen om min egen mormor som jag miste för längesedan.

Anne

Daniel sa...

Hej Anne!

Jag är fortfarande nöjd med den efter nästan 2år år. Precis innan garantin gick ut för ett år sedan gick värmaren sönder men vi kunde lämna in den och få en ny. Tror det var en säkring som löst ut och på dom nya aggregaten har dom satt en knapp på utsidan så man själv kan trycka till säkringen igen. Tror därför inte detta är något problem längre.
Annars har den funkat kanon och vi ska snart ut och ta ett dopp :)

Hör gärna av dig om du undrar över något mer!