16 juli 2011

Löparstyrkan avklarad


Jag försöker ha som rutin att varje vecka få till åtminstone ett styrkepass vigt åt ren löparstryka och idag fick jag till veckans sköna pass. Tycker alltid att benen är extra jobbiga att träna och brukar lägga på ganska mycket vikt samt köra dom explosivt tills svetten lackar. Detta kombinerar jag med (((Powerplate))) som gör att musklerna får jobba på ett lite annorlunda sätt än vid vanliga vikter. Jag har också tur när det gäller Powerplaten på mitt gym för det är bara jag som verkar använda den vilket gör att jag kan komma och gå som jag vill.

Grym maskin det här!
Idag blev det totalt 80min löparstryka och kroppen fortsätter svara kanon på allt jag gör. Nu väntar lite trädgårdspyssel och i eftermiddag ska det bli klarblå himmel. Då ska jag snöra på mig skorna för att klämma in ett lättare distanspass runt 15km innan kvällens fest. Verkar bli ännu en lyckad dag! Hoppas ni andra också får en bra lördag!

5 kommentarer:

anneliten sa...

Vilken grym lyx att ha tillgång till en egen (nästan) powerplate!

Boremalm sa...

Du är ju ett fysmonster utan dess like, starkt!

Daniel sa...

Anneli - Känns verkligen lyxigt och dessutom står den i ett eget rum så man kan träna i lugn och ro :)

Boremalm - Tur man börjar jobba på måndag igen annars vet jag inte vart detta hade slutat. Gillar verkligen styrka men nu får jag lägga lite band på mig ;)

JOHN sa...

Jag måste bara testa att träna med hjälp av PP. I Jönköping finns det sex gym och alla saknar den vibrerande plattan...

Daniel sa...

Synd att den är så "sällsynt". Tror det fanns mer plattor förr men så har folk slutat använda dom vilket gjort att gymmet tagit bort dom....synd!