1 nov. 2011

Låg profil och snabbast ikväll

Jag och Sako i Runners
Blev förvånad idag när vi hade en konsult som besökte mitt jobb då han verkade ha koll på mig. Han brukar komma på besök en gång om året, vi brukar prata löpning lite kort och jag vet att han är en duktig triathlet. Jag är dock en person som håller ganska låg profil och inte många i min närhet vet att jag bloggar heller. Därför blev jag förvånad när han kände igen mig från den stora artikeln om mig i Runners World förra vintern. En artikel som inte ens mina arbetskompisar vet om vilket fick dom att höja lite på ögonbrynen och jag tyckte det var ganska roligt. Jag berättade dock inte mer då dom inte är speciellt intresserade men konsulten kommer vara där imorgon också så det kommer nog snackas löpning mellan varven och vi hade båda intervaller på kvällens schema.

Själv sprang jag 4 x 2500m på landsväg tillsammans med klubben och fick till ett fint pass som landade på hela 16km med både uppjogg och nerjogg. Vi var inte många ikväll men jag var snabbast för omväxlings skull och körde därför en jaktstart där jag startade 45sek efter dom andra så jag hade ryggar att jaga på slutet. Grymt effektivt och jag hade blodsmak när jag pressade ur det sista på slutet!

Nöjd efter kvällens pass!
Angående blodsmak så är jag fortfarande under utredning för mina blodvärden och kroppen är inte 100% men det ska bli väldigt spännande att se vad som händer när vi fått ordning på detta. Diverse prover väntar denna veckan och nästa vecka ska jag träffa läkaren igen fast mer om detta en annan gång....

3 kommentarer:

Staffan sa...

Ha ha, jag kan sällan heller låta bli att trycka på allt jag har på den sista intervallen även om jag bestämt ett visst tempo :-)

Jaså, inte så många i din närhet som vet att du bloggar, det förvånar mig och jag tycker inte det finns någon anledning till att du ska hålla låg profil, tvärtom, sträck på dig!!

Hoppas de kommer tillrätta med järnvärdena, trist och segt att springa med taskiga blodvärden men du verkar inte alltför dålig däran om du kan pressa långa intervaller sådär!

Ingmarie sa...

vad roligt att artikeln kommer till "nytta!. :-) KRAM

Daniel sa...

Staffan - Känns rätt skönt att vara lite hemlig med bloggen trots att jag snart bloggat i 2½ år ;)
Angående järnvärdena så vet jag inte riktigt hur allvarligt det är men jag kan ju springa iaf så det borde inte vara så illa ;). Har lite problem med uthålligheten och tappar tryck i benen på slutet trots att "flåset" borde orka med mera.

Ingmarie - Visst är det och bra är den också! :) Kram!