14 juli 2012

Att jag inte varit här innan?


Igår sprang jag en lugn och fin kvällsrunda på 11km där jag spanade in lite saker som ligger på nära håll. Jag springer nästan aldrig åt detta hållet men har hört av grannarna att det finns en sjö man kan fiska i bara 2km hemifrån. Lite märkligt att jag aldrig gett mig ut åt detta hållet men igår gjorde jag det och visst fanns där en fin fiskedamm.


Man lägger 20kr i brevlådan hos bonden som äger marken och sedan är det bara att fiska. Man får även grilla där vilket kan vara trevligt på sommaren. det ska också finnas riktigt stora fiskar där, kolla denna gäddan! Jag ser verkligen fram emot att ta mig hit med vårt framtida barn och fiska lite på sommaren. Att jag inte varit här innan?


Sedan sprang jag söderut för att kolla in ett sommarcafé som jag hört bra saker om. Det ligger bara 4km bort och detta har jag aldrig heller testat men jag har hört att dom har hembakat och en trevlig trådgård att sitta i på baksidan. Att jag inte varit här innan?...känns som det får bli lite kakor i eftermiddag!


6 kommentarer:

Sara sa...

alltid kul att upptäcka nya vägar och ställen! Underbara löpning :)

Daniel sa...

Man upptäcker mycket i löparskorna :)

Ingmarie sa...

Det ät ofta så där med saker i ens närhet. Man ska kolla på det "sen". Verkligen dumt egentligen...

Daniel sa...

Ja! Varför är det så? ;)

Kicki sa...

Sommar cafet ser verkligen trevligt ut. Var hittar med det någonstans?
Kan ju vara en tanke att springa ett långpass i den riktningen :)
Kanske kan "plocka" upp er på vägen ;)
Kram

Daniel sa...

Det ligger i Västa Vemmerlöv strax väster om 108:an. Från dig borde det vara 14-15km men frågan är om man kan springa hem med kakor i magen? ;) Du får dock gärna plocka upp oss på vägen så får vi ge dig lift hem i värsta fall ;)
Kram!