4 okt. 2012

Grisiga pass

Igår och idag har jag kört två riktigt grisiga pass i regn och lera ute på slätten. Jag har fullt fokus på New York nu och vädret får kvitta, jag ska ut och köra mina pass så länge det inte beror på att min kropp säger ifrån. Passet igår sprangs i mörker, blåst och ordentligt med vatten från ovan. Kanske inte låter så mysigt men när det blir sådär galet blir det roligt istället. Ett bra pass och milen landade på strax under 45min.


Idag tvekade jag inte heller när det stod 14km löpning på schemat med intervaller på 20x400m. Jag körde gåvila på 1min rakt igenom hela passet då jag ville ha fokus på fart idag. Benen var lite trötta efter att ha stått på industrigolv i 8 timmar innan på dagen men annars gick det bra. Idag var det dock uppehåll när jag drog igång passet men sedan brakade regnet loss med besked och grusvägarna flöt i vatten medan jag fräste på med mina 400:ingar.


Precis när jag var klar med passet och jag trodde mörkret höll på att falla blev det istället ljust. Solen letade sig fram långt bort i horisonten och det blev en magisk hemjogg. Så skönt att få lite ljus som belöning efter dessa två grisiga pass! Sedan blev det rakt in i duschen med tightsen på för att skölja bort all lera!

5 kommentarer:

Sara sa...

När man har bestämt sig så har man, då spelar ruskväder ingen roll. Men jag håller med - ibland kan det vara så där överdrivet ruskigt att det blir roligt eller till och med skönt

Lisa sa...

Shit det där vädret är så sjukt avlägset när man ligger och svettas vid ekvatorn!! Hahaha. Men du kämpar på, med ett tydligt mål i sikte... Keep it up:)

Daniel sa...

Sara - Man är också väldigt nöjd när man kommer hem :)

Lisa - Haha! Det förstår jag! Ha det riktigt skönt nu!!

Ingmarie sa...

Nyfiken på om du kör eget eller någon annans program?

Daniel sa...

Jag följer ett program på jogg.se som Ulf Friberg har satt ihop. Tycker det verkar fungera bra på mig :)