26 dec. 2012

En lyckad jul

Svårt att fånga en livlig Noah på bild

Så var julen över och den gick riktigt bra! Det blev också en kort bloggpaus då det kändes skönt och jag har lite dåligt samvete för att jag inte fick till någon julhälsning till alla bloggläsare. Jag får istället passa på att önska god fortsättning och hoppas ni haft en riktigt bra jul.

Vi var lite oroliga för hur Noah skulle reagera under julen med alla paket och tomtar men det gick bra och han har haft kul hela julen. Han har också fått en masa fina paket och nu börjar han få mycket leksaker här hemma. Ibland undrar jag vad han tänker när han får ha alla dessa leksaker för sig själv. Det måste vara en stor omställning från barnhemmet där jag tror man delade på alla leksaker. Nu får Noah ha allt för sig själv och det kommer ingen och rycker sakerna ifrån honom heller. Han har dessutom två föräldrar som överöser honom med uppmärksamhet vilket han heller inte är bortskämd med. Kanske är det därför han verkar trivas så bra och har så kul hela tiden?


För egen del tränar jag på enligt plan men jag är fortfarande ingen riktig löpare då jag inte sprang på julafton i år heller. Min fru sprang däremot på julafton och har nu satt upp ett mål att springa en halvmara till våren vilket är väldigt kul. Hon kan också titulera sig löpare nu när hon sprungit på julafton till skillnad från mig. Jag kan dock skryta med att jag sprang ett riktigt rått långpass någon dag innan jul. Vinden på Söderslätt är inte nådig på vintern även om vi nu fått betydligt mildare väder.

Jag har under julen kört en hel del styrka och nu känns det som jag börjar hitta tillbaka med styrkan efter maraträningen i höstas. Vikterna känns lätta och kroppen skriker efter mera vilket är en härlig känsla. Idag blev det dessutom lite extra styrka på gymmet då löpbanden var upptagna. Istället för planerade 30min blev det hela 60min styrka innan jag äntligen kom åt ett löpband. Jag sprang samma stege som jag sprang för två veckor sedan men fick kämpa lite mer då jag tömde mig ganska ordentligt på styrkan.

På måndag är det sista tävlingen för året och jag ska försöka springa till mig en fin placering även i år. Jag tror inte jag är i så bra form som förra året då jag blev tvåa men jag kommer ge allt och är spänd på hur det är med formen på en kort distans!

Nöjd tvåa på förra årets Sylvesterlopp
4 kommentarer:

Lennart sa...

Hej Daniel! Jag gillar er så mycket :-). Underbar läsning! Att småbarnsföräldrar är oroliga för allting är inget nytt, men att vara orolig för hur Noah skulle reagera "under julen med alla paket och tomtar" hade jag inte hört förut :-).

Ni är bra :-).

Anonym sa...

Vad härligt att ni har haft en fin jul. Det var ni värda. :-)

Kram M

Ingmarie sa...

Noah och ni är värda all glädje och lycka som finns! Och jag är ganska säker på att du kommer visa ryggen för de allra flesta på måndag. Fastän du inte är någon "riktig" löpare. :-)

Daniel sa...

Lennart - Jag kan nog lova dig att adoptivföräldrar är ännu oroligare! ;) Tack för din fina kommentar!

Västgötskan - Det var verkligen välbehövligt med en lugn och fin jul efter allt resande sista tiden. Kram!

Ingmarie - Vi får väl se på måndag ifall gymråttan kan springa? ;) Kram!