20 mars 2013

Hinderna avslöjade

Något som motiverar mig i träningen just nu är Toughest som sägs vara nordens tuffaste hinderbana. Jag ser verkligen fram emot denna utmaningen och tror den kan passa mig bra så som jag tränar just nu. Under tisdagens träningen hade jag detta "loppet" i baknacken och jag körde hårt och intensivt hela vägen. Först styrka för överkroppen tills det var syra överallt och sedan intervallstege över 12km på löpbandet tills jag kände mig som en blöt fläck. Ett pass som satt där det skulle!

Bild lånad från Toughest

Hinderna för Toughest har varit hemliga men nu har man släppt alla utom ett som kommer bli en överraskning. Det ser ut att bli en grymt rolig bana och jag hoppas dom kan ro detta iland på ett bra sätt. Att arrangera ett lopp av denna typen med alla hinder kräver en hel del men det känns som dom har koll på läget. En del av hinderna ligger också där redan då dom används till fälttävlan med häst så jag kommer testa springa över lite stockar och annat innan loppet går av stapeln. Fler som anmält sig eller ska göra det?

10 kommentarer:

Elin sa...

Det låter som sagt riktigt intressant! Är dock osäker på om det är så smart att försöka sig på ett sådant lopp när man inte ser så mycket... Men kan ju vara en idé att testa de hinder som redan finns där och se hur det går!!

anneliten sa...

Det ser verkligen ut som en utmaning som passar dig. Känner mig tråkig i jämförelse som mal på med samma släta lopp år efter år :-)

Emilia sa...

Åhh vad roligt det ser ut. Det måste jag ta en närmare titt på. Förhoppningsvis är jag hel någon gång. ;)

Ingmarie sa...

Det där är inget för mig men jag har en (galen) lillebror som ev ska köra.Och du kommer rocka!

Lisa sa...

Jag ser fram emot en kamera-på-huvudet-dokumantering från detta lopp! Hehe. Det kan bli intressant!:P

Daniel sa...

Elin - Ska du inte pressa tider tror jag inte det är några problem om man inte har full syn. Man går ut med att alla ska kunna ta sig igenom banan så det borde inte vara så avancerat, bara jobbigt ;)

Anneli - Kom ner också spring då! :)

Emilia - Visst ser det grymt kul ut! Då ses vi kanske på startlinjen? ;)

Ingmarie - Du får gärna berätta ifall din bror kommer springa så ska jag hålla utkik efter honom. Kul att du tror på mig! :)

Lisa - Där sa du något! Jag har ett fäste till min lilla GoPro att sätta på huvudet..... :)

Boremalm sa...

Det här borde ju passa dig! Top 10 tror jag på

Daniel sa...

Det borde passa mig! Ska bli spännande att se hur jag fixar det, kanske blir det pannkaka? Har aldrig gjort något sådant men kul ska det bli!

Kicki sa...

Tror också att det är ett lopp för dig.
Själv kommer jag att vara i Lunde den dagen och springa Lejonbragen.
Lycka till!

Daniel sa...

Tack! Lycka till själv! Lejonbragden låter tufft men du är en tuff tjej så det kommer gå bra!