26 apr. 2013

Kaputt


Det är inte speciellt bra med mig och träningen går inget vidare. Jag är slut i kroppen och har egentligen varit det i perioder under en tid nu. Det är en jobbig trötthet och orkeslöshet som gör att träningen inte fungerar. I förrgår kändes det lite bättre så jag gav mig ut på en löptur men fick avbryta efter någon kilometer. Jag fick någon konstig värk i höftpartiet som jag också känner av till vardags och det blir inte bättre. Jag har dock en plan att komma på banan igen...

Igår var jag hos läkaren för prover och hon hade lite idéer om vad som kunde vara fel på mig. När det gäller höften så har jag i eftermiddag en tid hos min naprapat och jag hoppas han kan ge mig lite klarhet i vad som felar men först ska jag ut och markera bana för Sydkustloppet som går av stapel imorgon.

Jag tror det kommer bli en fin löparfest med runt 700 löpare och det är kul att vårt lopp nu lockar så många. Vädret ska bli fint och vi kommer ha vind i ryggen som det ser ut nu så det kan inte bli mycket bättre. Lite tråkigt att jag kanske inte kommer springa då det hade varit kul att ta sig igenom loppet med Noah i löparvagn. Jag har dock inte gett upp hoppet och jag hoppas min duktiga naprapat kan få ordning på mig i eftermiddag. Hoppas vi ses på startlinjen imorgon!

9 kommentarer:

Staffan sa...

Usch då, har du också fått en dos kryptonit? Det låter inget vidare, förutsätter att även Hb-värdet är kollat? Du hade ju lite lågt förut, i höstas?

Hoppas naprapaten får ordning på höften, jag är ju, som det verkar, precis på väg ur, en kaputt-situation så jag vet hur tankarna går!! Hoppas på snabb rätsida på känslan och att se ett lopp från sidan om du inte deltar kan vara väl så inspirerande också!

sara sa...

Nej vad trist! Min kropp är också miserabel nu så jsg förstår hur du känner dig! Hoppas du får ordning på det. Annars får vi heja fram Sofie från sidan!

Snorkkis sa...

Segt. Men skönt att du har en läkare som du verkar ha förtroende för och som kanske är lite innovativ. Hoppas på uppsida nu!

Daniel sa...

Staffan - Visst hade jag problem med HB:t förra året. Min läkare tog prover på det mesta och jag hoppas hon hittar något. Någonting är fel men jag är hoppfull! Har fortfarande ont efter att jag varit hos naprapaten men hoppas det känns bättre imorgon. Jag tror han hittade roten till det onda annars får jag heja från sidan. Kan ju vara kul det med ;)

Sara - Nej! Inte du också! Då får vi kanske heja på Sofie ihop :)

Snorkkis - Min husläkare på vårdcentralen är verkligen bra och hon är intresserad vilket jag tycker är viktigt. Hoppas hon kan hitta vad som felar!

Sara sa...

Eller det kanske gav fel intryck, jag mår hur bra som helst, men kroppen envisas med ont i höft och rygg eller ett knä som hoppar.Så så mycket löpning blir det inte. Vi får ses och uppdatera oss imorgon, det var ett tag sen!

Ingmarie sa...

Åh vad tråkigt. :-( Hoppas du fått hjälp. (?)
Min kropp är glad men inte plånboken så jag får snällt hålla mig hemma. :-(

Anonym sa...

Nej, vad trist. Håller tummarna för att din naprapat kunde hjälpa dig igår!

Kram M

Suzan sa...

Lycka till!
Har en kompis som ska springa idag!

Daniel sa...

Sara - Trevligt att träffas idag! Vi får ses snart igen och prata mera! :)

Ingmarie - Tråkigt men fullt förståeligt! Jag har fått bra hjälp!

Västgötskan - Dina tummar hjälpte! Tack! Kram!

Suzan - Tack! Hoppas din vän fick ett bra lopp!