14 aug. 2009

14/8 Knäproblem

Tyvärr ställer ett knäproblem till det lite inför morgondagen. Som tur är, är det inte mitt knä denna gången. Det är min löparkompis som har problem så han får ställa in och jag får åka upp till Halmstad själv. Jag lider dock med honom men han blir nog snart bra igen. Han fick träffa min naprapat som gav honom en omgång och det var något av det värsta han gjort sa han efteråt. Jag misstänkte att han hade löparknä men berättade inte vad som väntade honom...he he. Nu är han gul och blå på utsidan av låret..
Men inget ont som inte för något gott med sig. Jag tar med min fanclub istället. Det blir pappa, mormor och morfar, Trevligt!!!

Idag införskaffade jag mig ett par kompressionsstrumpor som jag tänkt testa på loppet imorgon. Har läst lite om dom och tycker det låter intressant, alltid spännande med lite nytt också. Tyvärr liknar jag en clown i dom, men det kvittar om dom funkar tycker jag. Jag har sett värre saker i löparspåret.
Jag har också fixat en ny spellista till min iPod som jag tänkt dopa mig med på loppet imorgon...dunka, dunka, dunka!!!
Det kommer bli bra detta!!

Vad tycks? Inte världens sexigaste...

2 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Nej sexigt är det inte men hur skönt som helst. Jag går själv omkring med ett par här hemma (eller rättare sagt bara en, ser ännu galnare ut!). Lycka till i morgon!!!

Daniel sa...

Tack Anna!
Jag har haft på mig strumporna några timmar ikväll för att kolla hur dom kändes. Dom är ju jättesköna!