14 sep. 2009

14/9 Guldkanalen

Guldkanalen 102,6 med musik för vuxna öron. Detta är sämsta skiten att försöka träna till! Det kanske passar till att sitta hemma med tända ljus och en flaska vin men på ett gym funkar det inte. Tycker nästan all musik under 140 bpm borde förbjudas på ett gym. Tyvärr spelar dom nästan alltid den här kanalen dagtid på mitt ställe då det mest är pensionärer som tränar där då. Har man sedan varit klantig nog att missa ta med iPoden får man skylla sig själv och stå ut med eländet.

Mina öron är antagligen inte vuxna nog för att lyssna på detta. Jag hade för avsikt att ge järnet på dagens pass, men det var svårt med all "vuxenmusik". När jag kom på mig själv att sitta och bekvämlighetsträna medan jag nynnade med till tonerna av Johnny Logan var botten nådd! Jag gick ut i receptionen och köpte mig en Kaffeine Kick som jag drog i mig.

Flytande placebo!

Detta förbättrade oddsen för ett bra pass avsevärt. Jag kom in i ett skönt flyt och det blev ett lyckat pass trots allt. Jag öste på ordenligt och slutade inte förrän benen och armarna darrade som asplöv. Jag älskar denna känslan när man kört slut på allt man har! Stretchade sedan ut ordentligt medan Per Gessle gick och fiskade...

2 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Haha, jag skrattar nästan på mig! Till saken hör att jag är mobbad i min bekantskapskrets för att jag vid ett tillfälle lånade en bil och när jag lämnade tillbaka den var radion inställd på just den kanalen... Men så har jag ju gjort armhävningar till shirley clamp också! :(

Daniel sa...

Ha ha ha!! Jättekul Anna! Förstår att du blir mobbad. Du kanske bara ska komma ut ur garderoben och erkänna att du gillar "kramgoa" låtar ;)
Får väl själv erkänna att det finns en och annan gammal goding jag gillar :)