21 sep. 2009

21/9 Återställd

Kanske inte helt återställd men nästan. Jag är alltid lite nojjig efter en sådan ansträngning som jag gjorde i helgen. Är kroppen ok? Har jag skadat mig eller överansträngt mig på något vis? Typ sådana frågor och jag vill gärna veta så fort som möjligt om allt är som det ska. Vill absolut inte skada mig mer i år så jag är uppmärksam på minsta lilla sak.


Vill slippa detta!

Idag blev det därför en tur till gymmet för att göra en besiktning av mig själv. Sprang 5km på löpbandet. Valde löpbandet för jag ville ha ett skonsamt underlag. Första 4km gick i 5:00 tempo och sista kilometern ökade jag till 4:20. Blev nöjd med resultatet, allt var som det skulle. Kanske lite ansträngt ovanför knäna men det fanns absolut inget som gjorde ont eller kändes mysko på något vis. Skönt!!!

Sedan blev det mitt vanliga "all around" styrkepass för alla muskler mellan midjan och huvudet. Jag hade inget fantastiskt pass men allt var ok och det var det viktigaste. Avslutade sedan med stretch och lite rehabövningar jag fått av min naprapat. Jag fick ut vad jag ville med kvällens pass och kunde konstatera att jag gick igenom besiktningen utan anmärkning. Nu blir det en omgång med foamrollern innan sängdags....natti natti!!

2 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Ahhh, foamrollern - den är fin den! Kul att känna hur olika ont det gör att rulla beroende på hur mycket man tränat och hur duktig man varit med stretch och rull. Efter 7 timmars träning gjorde det rätt ont....

Daniel sa...

Japp! Man känner precis var passet satt sina spår. Helgens tävling satt på framsida lår och vader.

Känslan efter en omgång med rollern är bara så skön. Man känner verkligen att den gör nytta :). Jag är så glad att du tipsade om den. Shit vad bra den är!!! :)