28 sep. 2009

28/9 Dålig

Nu har förkylningen brutit ut ordentligt. Har antagligen haft feber i natt. Jag har ringt jobbet och sagt till att jag nog inte kommer till kvällsskiftet. Jag är på benen men jag känner mig lite tung i huvudet och har ingen feber just nu. Ska försöka kurera mig lite och se om det blir bättre.

Angående helgens äventyr så stod det även 2 st innebandymatcher på agendan. Jag och min löparkompis skulle vara nere i Malmö till kl 10:00 morgonen efter Lidingö. För min del var det inte så viktigt men utan min kompis hade vi ingen målvakt.

Efter loppet åkte vi till en lånelägenhet i centrala Stockholm. Fick duschat och gick ut och åt en massa skräpmat. Jag var hungrig som en häst och satte i mig 3 hamburgare med plusmeny. Sedan blev det en stor kaka och en gainomax på det. Jag kunde ätit mer men då hade jag nog blivit dålig.

Kom i säng 20:00 och sov 6 timmar till 02:00. Turades om att köra ner till Malmö och landade i Kävlinge vid 08:30. I min bil hade jag redan innebandykläder och klubba så jag åkte vidare in mot Malmö. Jag hade ju lite tid tillgodo så jag åkte förbi mina föräldrar som bjöd mig på en brakfrukost. Tack för den!!

Jag kom till matchen strax innan 10:00 men jag hoppades att få slippa spela. Bihålorna gjorde ont och jag kände mig inte alls på G. Dessutom var benen väldigt stela så jag tror det hade varit svårt att få liv i dom
. Till min stora lättnad så var dom redan 2 fulla kedjor så jag slapp spela. Men jag var på plats och min kompis satt redan i målet. Starkt jobbat Fredrik!!

Gissa vilken väska som är min? ;)

Inga kommentarer: