23 apr. 2010

23/4 Testa Lundaloppet med Johan

Den 8 maj är det dags för Lundaloppet och Johan Wester från Hipp Hipp har en utmaning att fixa sub50 på 10k. Nu kommer Johan springa banan redan helgen innan och dom som vill är välkomna att hänga på. Här är en text hämtad från Lundaloppet:

"På grund av TV-direktsändning i Stockholm den 8 maj genomför han sin utmaning den 2 maj. Hjärtligt välkommen att testa formen du med - startskottet går kl 17. Ingen föranmälan krävs till detta spännande och annorlunda formtest, det är bara att dyka upp i god tid innan start! Vi samlas vid ingången till Stadsparken mot Svanegatan. Kommer Johan att klara målet att gå under 50 minuter?"

För mig blir detta dagen efter Sydkustloppet men känner jag mig ok kommer jag åka dit och springa. Kanske inte fel att köra 10k i 5:00-tempo dagen efter?

Ni kan följa Johans uppladdning på hans blogg, vill poängtera att Johan springer som Johan och ingen annan. Själv tycker jag dock han är väldigt rolig som Kajan! :)


3 kommentarer:

Joel R sa...

Synd att jag måste lämna sydkusten tidigt på söndagen, Johan Wester är en stor humorikon och det hade varit superkul att hänga på dit.

ps. kan du maila/sms:a ditt telefonnummer igen, jag har sumpat det. Så kan vi höras i veckan.

Anna sa...

Det vore ju en supertrevlig sak att göra på söndag.

Daniel sa...

Joel - Kan du förlänga vistelsen på söndag så häng på, förstår dock om du måste hem ;).
Numret är sms:at nu! Vi hörs!

Anna - Då ses vi kanske på söndag, jag ska dit om jag inte har skadat mig eller nåt på Sydkustloppet.