3 maj 2010

3/5 Packar ihop för i år


Då var Sydkustloppet nedpackat för i år, har bara tagit det lugnt idag och njutit av minnena från helgen. Loppet blev ju lyckat.....mitt eget lopp blev lyckat.... Joel var ju också nere och även hans lopp blev lyckat.

Årets häftiga start över Trelleborgs golfbana!

Jag minns när vi arrangerade detta loppet förra året, då hoppades jag verkligen att jag skulle få vara på benen detta året också. Blir riktigt glad idag när jag tänker på detta, för visst hänger jag fortfarande med och mer därtill.

Förra året sprang jag på 1:47:24 och detta året slog jag det med över 20min plus att jag persade på milen med 39:05.....jiihhhaaaa!!!! Har inte fattat detta riktigt förrän nu och det är en skön känsla!!!!

Nu är det maraträning några veckor till och sedan ska min tid på 3:38:30 från New York ryka all världens väg, se upp Stockholm!!!

5 kommentarer:

Mikael Björk sa...

Gött! :-)

Staffan sa...

När springer du sista långpasset?

Jag funderar på att ta "träningsexamen" helgen den 22-23/5 med ett riktigt mastigt långpass, åtminstone 35-36km i tävlingsfart.

Sista helgen tror jag är för nära för ett riktigt tufft långpass så då har jag inte bestämt vad jag kör men kanske 17-18km sedan lätt träning tisdag och onsdag som föreslogs i något program om sedan vila kanske är ett bra sista-veckan upplägg...?

Daniel sa...

Mikael - :D

Staffan - Det blir lååångt pass på 36km nu på söndag fast merparten ska gå lugnt enligt schemat.
Sista långpasset ligger den 22-23 på 28km fast där ska bara 5km gå i tävlingsfart. Det ser inte ut som det ligger någon "examen" där man kör hela långpasset i tävlingsfart.

Sista helgen tror jag också är för nära att lägga ett långpass. Själv har jag en snabbdistans på 8km där.
Brrr.. det närmar sig nu!! :)

Staffan sa...

OK, jag kanske "sliter ut mig" om jag kör hela passet i marafart men jag har ju gjort så tidigare, t ex i slutet av april med bra resultat...

5 km i tävlingsfart låter lite för magert, oavsett vilket kör jag nog åtminstone hälften i tävlingsfart den 22 eller 23/5.

Daniel sa...

Jag kan inte mycket om det här med mara-uppladdning och jag har inte en aning om vad som funkar på mig heller. Tror jag kör efter programmet och hoppas det ska funka :)

Tror inte du sliter ut dig om du kör i tävlingsfart, du är ju en "härdad" löpare och har varit med förr ;)