8 maj 2010

8/5 Under kontroll

Mitt ben gör fortfarande lite ont men jag tror inte att det är någon fara med det. Ställde in dagens löpning för att benet skulle få vila lite extra då jag verkligen vill få till morgondagens långpass. Känns inte riktigt bra att få problem så här nära inpå maran, jag tar det dock med ro.

Jag vet att jag tränar hårdare än någonsin och har haft ett enormt flyt, skulle jag inte få till Stockholm till 100% kommer jag ändå vara väldigt nöjd. Den här våren har jag sprungit fortare än vad jag trott var möjligt och det räcker långt. Jag har dock fortfarande en känsla av att jag kommer vara snabb även i Stockholm.

Onsdagens 200:ingar! Fick rista i en sten för att hålla koll på antalet.
Hoppas dessa 20 streck inte blev "dyrköpta".


Istället för löpning blev det idag en timmes styrketräning tillsammans med min fru på gymmet. Körde mycket core men även en hel del ben trots strulet med baksidan av låret. Det gjorde inte ont att träna baksidan och det kändes helt rätt att få igång lite genomblödning, nu efteråt blev det faktiskt bättre vilket gör mig glad.

Glad är jag också över att många av mina favoritbloggare har tävlat idag och alla verkar ha krossat sina pers. Häftigt!!!


STORT GRATTIS!!!

5 kommentarer:

Anna sa...

En känning behöver ju inte alls betyda något men det är bra att du vilar. Imorgon kommer du att rocka på långpasset. Och visst är det sagolikt häftigt vilken utveckling du haft och har. Jag är djupt imponerad.

~●Helena Pettersson●~ sa...

Roligt med stenen. :)
Det är brist på kramar här så krama lite extra på frugan från mig också. :)
Det där lät kanske konstigt..? :P
Kram på dig och frugan. :)

Daniel sa...

Anna - Får hoppas att det inte är något allvarligt. Jag är inte så van att vara skadad och har dålig koll på vad som är vad när jag har ont. Blir därför lite fundersam.
Utvecklingen har verkligen varit super, har svårt att fatta att jag gör milen under 40min på halvmaror, det var aldrig min tanke ;)

Helena - Mycket kramar blir det ;). Har kramat frugan och här skickar jag en tillbaka till dig!
KRAM! :)

Joel R sa...

20 tvåhundringar alltså...och coreträning. Ja man ligger lite på efterkälken just nu :-)

Daniel sa...

Det stod 200:ingar på marathonschemat för att få lite fart på benen ;)