28 juni 2010

28/6 Skön morgon

Uppe med tuppen idag för att lämna en bil på service, passade samtidigt på att ta ett pass på gymmet. Skönt med tidiga pass nu på sommaren när det inte är så varmt i lokalen, gymmet jag tränar på har inte världens bästa ventilation.

45min för överkroppen blev det, lite segt som alltid när jag tränar på morgonen. Har också lite ont i högra axeln så jag fick ta det lite försiktigt med vissa övningar. Körde ganska tufft med vikterna förra veckan och får ibland ont efteråt. Har varit med om detta förr och det är säkert inget allvarligt, bara lite vila och försiktighet så brukar det bli bra igen.

Nu är också anmälan till Startskottet gjord, det är sista dagen för anmälan imorgon så in och anmäl er om ni ska springa. Jag är anmäld till 10km och loppet går av stapeln nästa fredag, tänkte det kunde vara roligt med ett millopp nu på sommaren när det är glest mellan tävlingarna. Tycker också det är bra med ett lopp på kvällen så det inte blir alltför varmt.

Apropå värme så är det stranden som gäller resten av dagen!!!

"Löpning på läpparna"
Skyddsfaktor 15!

4 kommentarer:

Katarina M-I sa...

Var också sugen på det loppet men jag slutar 16.45 och insåg att det blev för tajt...

Ha det så skönt på stranden!

Kram Katarina

Löpning & Livet sa...

Låter somm en helt ok dag, speciellt det där med stranden :)

~●Helena Pettersson●~ sa...

Så du är också lite seg på morgnarna? Jag tycker jag oftast mår bäst på kvällarna..

Råkade se en kinder-reklam på tv nyss där det står en kille på ett gym, så kommer två tjejer fram och drar ner byxorna på honom så man ser hans rosa kallingar. :P Kom att tänka på det när jag läste att du varit på gymmet. Men hoppas du sluppit sånt, hehe. :)

Blev det en dag på stranden?

Daniel sa...

Katarina - Låter lite tajt med tiden där. Man kan ju anmäla sig på plats samma dag ifall du skulle få ihop det trots allt.
Hör av dig ifall du får ändrade planer och tänker springa så håller jag utkik efter dig.
Kram!

Andréa - Stranden är verkligen toppen att koppla av på! :)

Helena - Hehe!!! Den där reklamen har jag inte sett! Brukar inte ha rosa kallingar heller ;)
Seg på morgonen är jag, speciellt när det gäller att träna. Kroppen svarar dåligt tycker jag. Jag är en riktig kvällsmänniska och nattuggla!
Det blev en dag på stranden! :)