11 aug. 2010

11/8 Styrketräning med sällskap

Efter gårdagens tuffa pass fick benen idag en välförtjänt vila och kvällen spenderades istället på gymmet med trevligt sällskap. Min styrketränings-kompis som även är en barndomsvän har kommit hem från semestern och nu kan vi köra lite pass ihop igen. Riktigt trevligt trots att vi tränar ganska olika men vi lär oss mycket av varandra, ikväll hade vi dessutom med ett litet energiknippe som höll oss sysselsatta.

Don efter person! ;)

Varför blir du så röd i huvudet?

Svårt att svara på det när man ger max på sista repetitionerna i övningen ;)

Passet gick bra idag och jag fick kört igenom överkroppen grundligt. Det blev hela 60 min och jag körde ganska lätta vikter med många reps, vill inte bli för stel till lördagens tävling. Benen har också fått en hel del stretch under dagen och allt känns riktigt bra. Efter passet slarvade vi lite och unnade oss varsin god gyros i pitabröd, vi hade tränat bra och tyckte vi var värda det! :)

6 kommentarer:

Sofie RW sa...

Ärliga är dom de där små :) . Och hur ska man annars lära sig saker om man inte frågar?

Ingmarie sa...

haha! Ja de är både ärliga och roliga! I alla fall för det mesta... ;-)Du kommer att ånga på som en racerbil på lördag! Lycka till!

John sa...

Det är väl det bästa med att träna, man behöver inte ha dåligt samvete när man unnar sig något. Bra gjort! :)

Daniel sa...

Sofie - Precis! Det är bra att dom frågar på så dom får lära sig något.

Ingmarie - Tack! Det ska säkert gå kanon. Kroppen verkar vara på G! :)

John - Japp! Tränar man mycket kan man nästan äta vad som helst utan att lägga på sig. Jag försöker dock äta nyttigt för det mesta ;)

Jenny sa...

Hoppas det går bra på lördag!

Daniel sa...

Tack Jenny!