6 aug. 2010

6/8 Möblerar om

Känner mig sliten i benen så jag ställer in dagens snabbdistans, det kommer heller inte blir något spring imorgon då det känns som mina ben kan behöva två dagars vila nu. Det märks verkligen skillnad mot när jag hade semester, 8 timmar 5 dagar i veckan på hårt industrigolv är inte optimalt om man vill springa mycket kvalitet. På semestern var det inga problem med återhämtningen men nu är mina ben trötta.

Jag vill också vara fräsch tills söndag då jag ska köra ett lite tuffare långpass i terräng, tror dessa passen är nyckeln om man vill få en bra tid på Lidingö. Benen måste bli bättre på att återhämta sig mellan backarna och att bara vara ute och rulla ben i upp till 2 timmar där man lägger in lite backdrag tror jag gör susen.

Imorgon blir det styrka istället för löpning, även där tänker jag se till att vara fräsch och pigg för att gå igenom hela överkroppen ordentligt, benen vilar dock som sagt. Tänker lägga in passet tidigt på morgonen även om jag inte är så morgonpigg av mig, det finns ju kaffe! ;)

Sofiero för 2 år sedan, värsta domedagsdiscot!

Även utanför träningen blir det lite ommöblering, ikväll har planen länge varit att åka upp till Sofiero för en Kentspelning. Har dock kommit fram till att detta blir ett lite väl långt äventyr en fredagskväll. Det är en bit att åka och det står att dom ska vara på scen 20:00....Yeah right!!! Om jag känner dom där ljusskygga killarna rätt kryper dom inte fram förrän det är mörkt. Sedan är det en riktig flaskhals när man ska få hem bilen från Sofiero vilket gör att man inte kommer hem förrän mitt i natten, så var det förra gången. Lite surt är det dock för jag hade gärna velat vara där men det negativa överväger, det kommer fler tillfällen.

Anledningen till att jag inte vill komma hem mitt i natten är också för att vi har en lång dag imorgon, några vänner dyker upp vid lunchtid och stannar över till nästan dag. Det blir en heldag med utflykter samt en massa gott att äta och dricka, därför kommer här heller inte något inlägg imorgon så jag får önska alla en trevlig helg!

Lite Kent blir trots allt, stereon rullar för fullt här med nya skivan. Här är bästa låten från den, gillar att dom krämar på med lite stråkar igen! :)


7 kommentarer:

Ingmarie sa...

I 08;a land behagade de koma fram först kl 21. En timme efter att de skulle börja. Nonchalant!Ljudet var urkasst och det var en besvikelse nästan rakt igenom. :-( Bättre att lyssna hemma för de ÄR bra. :-)

Andréa sa...

Åh! Jag hade så gärna sett dem imorn när de spelar här i gbg, men jag har inte fått med mig någon och att gå själv är så tråkigt, särskilt om man tvingas vänta i en halv evighet :(

Tur att jag redan sett dem iår!

Pernilla sa...

Klokt att pria vänner och morgondagen.. Efter att ha läst vad andra tyckt i sommar så missar Du nog inte så mycket!
Ha en jättetrevlig helg och hälsa lilla fru Sofie! :)

Staffan sa...

Bra att lyssna på kroppen! Jag gillar också nya Kent-skivan skarpt, bättre än förra albumet tycker jag, bäst gillar jag "Ismael", Skisser för sommaren" och "Gamla Ullevi" men ingen låt är riktigt svag!

Joel R sa...

Jag dissade Kent i 10 år, nu är det som en gammal gymnasiekärlek. Vi har en massa goa minnen ihop.

Har inte lyssnat in mig på nya skivan tyvärr. Det är helt klart dags.

Julle sa...

Nyss börjat läsa din blogg och kommer fortsätta göra det! mycket intressant läsning

Daniel sa...

Ingmarie - Tråkigt! Tycker Kent brukar vara väldigt bra live annars, synd.....

Andréa - Gå själv är ingen höjdare ;). Fast det lät som du hade en fin upplevelse när du såg dom innan..

Pernilla - Nu i efterhand så gjorde jag ett bra val. Hade en fin dag igår. Jag ska hälsa!!! Hoppas du har en bra helg!

Staffan - Dom är verkligen olika dom två senaste skivorna fast jag tycker nog den förra var bättre ;)

Joel - Härligt med minnen och musik, Kent har ju funnits med ett tag nu så visst har man en del minnen...Du får skaffa nya skivan!

Julle - Kul! Välkommen hit!!!