19 okt. 2010

19/20 En kortis med nya kläder


Det blev en kort liten löprunda idag för att testa mina nyinköpta kläder lite och för att få bort lite stelhet från gårdagens tuffa styrketräning. Mest spänd var jag på mina nya tights från CW-X som ska ge kompression samt extra stöd för bla knät och ITB:n.Modellen jag har är en som kallas "Ventilator" där det finns "kylning" fram på låren och bak på vaderna. Visst gav dom kylning i dagens regn och vind, inget snack om det! Tror nästan dom var lite väl svala för dagens klimat men om jag sprungit tävling och pressat hade dom säkert varit kanon. Det är också för detta jag tänkt använda dom, alltså tävlingar och intervallpass tidigt på våren och sent på hösten när valet står mellan tights och shorts. Angående effekten av stödet och kompressionen  kan jag inte uttala mig mycket om men dom var riktigt sköna att springa i och jag kände mig snabb. Placeboeffekten ska inte underskattas! ;)

Jackan från Nike var också toppen och jättemysig i dagens råa klimat med regn och blåst. Jag gillar egentligen inte springa i löparjackor då jag känner mig instängd och det finns för mycket som prasslar och flaxar när man springer. Denna jackan var dock riktigt smidig och jag trivdes kanon i den, sen tycker jag den är snygg också ;). Mössan från Asics var också riktigt skön och höll mig varm i regnet, jag är helt klart nöjd med mina inköp!

5 kommentarer:

anneliten sa...

Tur att du är nöjd - att åka ända till NYC för att lämna tillbaka kanske låter kul i teorin men...

John sa...

En mössa från Asics!?! Det kan ju bara inte gå fel! :)

Jenny sa...

Snyggt i löpspåret är aldrig fel!

Thomas sa...

Najs!

Daniel sa...

Anneli - hehe! Visst hade det varit roligt att åka tillbaka men inte så här tätt inpå så visst var det tur att sakerna funkade ;)

John - Gillar inte Asics skor men kläder kan dom ;)

Jenny - Japp! Även om inte många ser mig här ute på vischan så är det alltid roligt med lite fina löparkläder :)

Thomas- :D