9 okt. 2010

8/10 Benen är igång


Då är benen igång igen efter stelheten från flygturen, fick till en skön morgonjogg i Central Park och sedan lite stretch på det. Jag var lite orolig för min vrist då jag vrickade till den ett antal gånger under Lidingöloppet, körde också intervaller precis innan vi åkte och kände av den efteråt. Idag gick det dock riktigt fint och det ska inte vara några problem att springa fullt ut på söndag.


Sedan blev det en lång dag med lite allt möjligt, vi utforskade bla Lower East Side på Manhattan som var väldigt trevligt. Testade för första gången något som heter Knish på ett gammalt anrikt ställe som heter Yonah Schimmel´s Knishery. En Knish är som en stor boll av potatismos smaksatt av exempelvis spenat som vi testade. Den var inte speciellt kryddstark och ganska mesig i smaken men ändå helt ok, den hamnade som en klump i magen och vi höll oss mätta länge på den.


Sedan rullade dagen på med diverse saker som jag kanske berättar mer om en annan gång för jag är trött ikväll igen då jag fortfarande är lite jetlaggad. Dagen avslutades dock med ett besök hos New York Road Runners där vi hämtade ut våra nummerlappar inför tävlingen. Anmälan hade funkat vilket var skönt då det inte funnits några startlistor att kontrollera med. Det blev en blå och en rosa nummerlapp, ni får själv gissa vems som är vems ;)

2 kommentarer:

John sa...

Varför lämnade du inte tillbaka lappen och böt till en mer maskulin färg!?! Inte så kul att springa med en rosa nummerlapp. Du skulle ju haft samma färg som frugan ;).

Daniel sa...

Kostade för mycket att byta men jag kanske får ta och springa i min frus namn ;)