7 nov. 2010

7/11 Marathon Sunday

Förutom att MFF kommer ta SM-guld idag så får ni inte missa att det även är New York Marathon. Eurosport visar direkt mellan 15:00-18:00 och för den som vill följa loppet lite extra har New York Roadrunners även en app till iPhone som är gratis där man kan följa eliten men det går även att följa exempelvis vänner som springer till en kostnad av 28kr. Appen innehåller också en massa annat intressant om man gillar New York Marathon.


Tänk att det redan gått ett år sedan man stod ute på Staten Island och var laddad upp över tänderna, lycka till alla som springer idag!!!

6 kommentarer:

Andrej sa...

Grattis till guldet! Bra jobbat!

Anna (Orka mera) sa...

Jag blev riktigt sugen på New York när vi pratade om det på Markusloppet. Får hålla ögonen öppna när de öppnar anmälningarna till 2012. Fast vi får ta det via Springtime för Fredrik kan inte kvala på sina tider...

LOPARJANNE sa...

Är så sugen att springa det där loppet... Och grattis till guldet :)

Daniel sa...

Andrej - Tack! det blev verkligen en bra dag för Malmö. Lasermannen är gripen (förhoppningsvis) också ett SM-guld på det! :)

Anna - Springtime funkar ju bra även om det kostar lite extra. Håll koll på deras hemsida till sommaren då jag tror dom börjar öppna intressanmälan för 2012 redan då, eller så kanske dom redan har en väntelista nu? Går mina planer vägen kommer jag också vara där 2012 :)

Janne - Tack! Angående NY så kolla vad jag skrev till Anna ifall du villa springa 2012 ifall du funderar på Springtime. Jag åkte med Springtime och var jättenöjd med dom men det kostar lite extra.

Erik Aschan sa...

Hej! Nyss hemkommen från New York! Det blev en sagolik färd mot Central park. Vädret var perfekt och publiken var helt galen. Precis som jag hoppats. Klockan lade av vid 15k men det gjorde verkligen inget. Jag sprang på känsla och stapplade in på 3:23:35. Eftersom det var första maran så känns det som att det finns mer att ge. Jag vill återigen tacka dig för pepp och inspiration. Det har betytt väldigt mycket för mig. Lycka till med allt du tar dig för. Jag kommer fortsätta följa din blogg, var så säker.

Daniel sa...

Härligt Erik! Jag följde loppet på Eurosport och solen lyste ju hela vägen. Hade också datorn bedvid där jag följde dig och några andra löpare jag ville ha koll på. Såg ut som du gjorde ett stabilt lopp och det blev ju en jättefin tid! Grattis!!! Fast det viktigaste med NY tycker jag är att man verkligen njuter av loppet och det verkar du ha gjort fullt ut! :)

Tack för dina fina ord och roligt att du fortsätter hänga med här. :)