12 dec. 2010

12/12 Träningssöndag

Söndagen har bjudit på träning för hela slanten och dagen började med en skön säsongsavslutning på innebandyn. För att få ihop vår serie spelade vi idag 3 matcher och det blev vinst i alla vilket också gjorde att vi gick upp en division. Jag har tidigare skrivit att jag tänker sluta med innebandyn men har nu kommit fram till en kompromiss att jag ska vara reserv som laget kan ta in när det behövs och när jag kan. Det känns bra då jag spelat innebandy sedan grundskolan så att bara sluta helt känns lite konstigt, innebandyn har alltid funnits där och det är svårt att skiljas från den.

Efter innebandyn blev det långpass ihop med trevligt sällskap i form av Thomas. Har följt hans blogg ett tag nu och han har satt upp ett fint mål inför Stockholm Marathon, jag har ju själv laddad för detta så det finns en hel del att prata om plus att man har en massa annat gemensamt när det gäller löpning. Lustigt bland oss löpare för det verkar aldrig råda brist på samtalsämnen och tiden bara flyger iväg. Därför tycker jag det är riktigt trevligt att köra långpass ihop för kilometerna rulla på fort vilket passar mig som egentligen inte är någon stor fantast av långpass.


Idag blev det en fin tur i strålande vinterväder och Malmö visade upp sin bästa sida. Gårdagens regn hade gjort att det fanns gott om barmark så det var stor skillnad på underlaget idag mot igår och mina ben gillade asfalten även om dom var lite möra efter innebandyn. Tack för trevligt sällskap idag, detta får vi göra om fler gånger!

6 kommentarer:

Thomas sa...

Tack själv!!
Mycket trevligt... kilometrarna bara rullade på :-)

anneliten sa...

Barmark minsann. Här är det packad snö (helt OK) och modd (inte OK) i salig blandning. Kanske borde ta att följa med Ingmarie söderut på torsdag ;-)

Daniel sa...

Thomas - Detsamma! Nästa gång blir det intervaller! :))

Anneli - Gör gärna det! Du är så välkommen så!!! :)

Anna (Orka mera) sa...

Sällskap och barmark! Låter som en kanonrunda!

John sa...

Det verkar fantastiskt kul att springa tillsammans med någon. Själv har jag alltid tränat själv då det alltid varit svårt att hitta likasinnade. Särskilt med samma självdisciplin. Gott med barmark!

Daniel sa...

Anna - Det var verkligen en lyckad söndag! Vi hade även barmark på innebandyn! ;)

John - Långpass är verkligen bra att köra ihop, intervaller är nog också bra men man kan inte prata så mycket, blir mest att man flåsar varandra i nacken ;)