7 dec. 2010

7/12 Förhandsanmälan öppen

OBS! Bild från förra tävlingen, det är preliminärt den 30/4 som gäller.

Nu är förhandsanmälan öppen till vårt Sydkustlopp så det är bara att gå in och anmäla sig här! Förra året var vi runt 200 löpare och i år är taket satt till 300st så det finns gott om plats men håll gärna koll på listan över föranmälda för jag tror det kommer bli bra tryck i år. Funderar någon långväga gäst på att komma ner och springa så hjälper jag gärna till med husrum och logistik, vi bor dessutom granne med ett mysigt litet pensionat som har 5 dubbelrum så plats finns det gott om. Hör av er bara, ni hittar min mail här i mitten på bloggen!

143 dagar kvar till start nu och jag kommer precis som förra året tjata mer om detta loppet lite längre fram här på bloggen ;). Vill ni har mer fortlöpande info om loppet så håll koll på vår hemsida eller gå med i vår Facebook-grupp. För er som vill tjuvträna har vi också låtit banan från förra året ligga kvar och ni hittar sträckningen här, snällt va? ;)

Här är lite bilder från förra våren när jag var nere och tjuvtränade:
5 kommentarer:

Thomas sa...

Du kan räkna med mig :-)

LOPARJANNE sa...

Låter spännande med Sydkustloppet! Förstår att du inte valde Femårsparaden, snacka om Ultralopp ;)

Ska tänka på saken!

Daniel sa...

Thomas - Tror du kommer gilla detta loppet! :)

Janne - Hahaha! Femårsparaden har precis värmt upp nu efter 1/2år och kommer hålla på till 2015, alla andra ultralopp kan slänga sig i väggen! :))
Kul att du ska tänka på saken, tror det finns några fler från dina "trakter" som kan vara intresserade. Hade varit roligt om vi kunde göra en "grej" av det och hitta på något annat kul förutom loppet då ;)

Dunceor sa...

Hallå.
Det verkar som hemsidan har lite problem, jag får problem och den säger att filerna i ramarna inte hittas =)

Jag är i alla fall sugen på springa det då det ligger bra till i tiden för ett lopp =)

Daniel sa...

Hej!
Tack för du påpekade felen. Layouten på sidan gjordes om igår så mina länkar funkade inte längre. Tror jag har fixat till det nu ;)
Roligt om du vill komma och springa, tanken är att vårt lopp inte ska krocka med andra lopp men det är alltid svårt ;)