22 dec. 2010

Lite nytt!


Hallå där!!!

Som ni ser så ser det lite annorlunda ut här på bloggen, har under en tid haft problem med min gamla blogg så nu fick den gå i graven. Hoppas ni ska trivas med den nya och lämna gärna lite synpunkter och feedback ifall ni tycker något är konstigt här. Jag är ingen mästare på HTML men jag kör med trail and error och det brukar lösa sig efter ett tag....

Bloggen är heller inte riktigt färdig så det kommer säkert dyka upp lite nya saker då och då. Kan jag inte träna pga förkylning kan jag ju passa på att fixa lite med bloggen även om det är mitt i natten här ;)

11 kommentarer:

Andréa sa...

Jag tycker det blev fint! :)

Thomas sa...

Mycket snyggt Daniel!

Staffan sa...

Snyggt och fräscht Daniel! Att du verkligen är löpare bevisar du när du skriver Trail and error istället för Trial and error :)

Jag passade också på häromdagen att göra ett försiktigt mallbyte. Idag hoppas jag kunna inviga mina Adios med ett bandpass på lunchen, blir ingen toppfart då jag känner mig lite sliten efter all snölöpning...

GOD JUL Daniel!!!

John sa...

Din nya blogg är jättefin Daniel! Gott att du fått in lite färg som lyser upp tillvaron (vilket givetvis dina inlägg alltid gör, men ändå). Hoppas att förkylningen släpper. Jag ger tipset som jag alltid ger mina nära och kära. Ta på dig löjligt mycket kläder så att du svettas mycket och drick sedan en halvliter vatten i timman så är viruset borta på nolltid!

LOPARJANNE sa...

Det ser bra ut det här... Hoppas problemen håller sig borta nu!

Krya på dig!!!

Petra sa...

Ah, nya bloggen ar ju skitsnygg! Bra gjort! I like!! (Staffans kommentar ovan var ratt rolig - stammer!!)

mikael sa...

Nya designen på bloggen blev kanon.

Jag har haft 4 fina träningsveckor efter den senaste förkylningen.
Nästa vecka blir lite återhämtning innan jag startar upp träningen inför maraton.

Blir nog ingen jätteförändring i min planering bara att det blir längre löppass på helgen. I januari februari sträckor på 20 km och i mars - april 30 km

Krya på dig!

Daniel sa...

Andréa - Kul! Har lite kvar att göra här...

Thomas - Tack! :D

Staffan - Hahaha! Det där var inte meningen men det passade ju bra :)
Spännande med Adiosen! Tror du kommer gilla dom på bandet, fina skor det där!
God Jul tillbaka....fast jag tittar in och lämnar en hälsning på din blogg också ;)

John - Kul att du gillar den lite ljusare bloggen, är inte riktigt nöjd med den svarta plattan i bakgrunden högst upp....får se om jag går något åt den där....
Tack för tipset! Mycket kläder har jag redan för rackarns vad kallt det är. Ska ut och skotta lite snö nu också så jag kanske kan svettas lite :)

Janne - Tack! Det hoppas jag med, var lite rädd för att allt skulle se konstigt ut när jag öppnade bloggen idag men det verkar vara STABILT! :)

Petra - Kul att du gillar den! Lite mer jobb på lite detaljer så är den snart tipp topp hoppas jag. Staffans kommentar var klockren! :)
...tänker inte ändra stavfelet ;)

Mikael - Tack! Skönt att du hållt dig frisk nu, själv har jag haft 2 på raken nu och hoppas det ska räcka. Hoppas det fortsätter flyta på för dig!

Adam Crona sa...

Ser perfan ut. Snygga skor.. har ju likadana =)

Anna (Orka mera) sa...

Så fint det blev! Älskar bilden, man blir springsugen i hela kroppen! Tyvärr är det inte lika skönt ute just nu, och det är länge tills man får springa barbent, men det kommer!!!

Daniel sa...

Adam - Dom är inte bara snygga dom är även sköna. Har sett att du också har ett par :).

Anna - Kul att du gillar bloggen! Det ska bli skönt när vägarna ser ut sådär igen, den som väntar på något..... ;)