21 dec. 2010

Inställd backe

Tanken var att jag skulle rivstarta dagen med ett riktigt skönt backpass och jag hade ställt klockan för att komma upp tidigt för just detta. När klockan ringde så var jag raspig i halsen och kände mig förkyld så det var bara att ta sovmorgon istället. Skönt ändå när det bryter ut så man slipper fundera på om man ska träna eller inte...ont i halsen är ett BIG NO NO!!!....och då blir allt mycket enklare :)

Lite surt då jag är taggad att träna efter en inspirerande helg, hade tänkt skruva upp löpträningen en nivå nu i jul samt komma igång med Powerplate men det få snällt vänta tills detta släpper. Tror inte det ska vara så långvarigt då jag redan nu på eftermiddag känner mig lite bättre och jag är dessutom pigg i kroppen. Lite extra vila på detta och några huskurer så är jag snart på banan igen. Gillar dock inte förkylningar då det kan trigga min sjukdom så jag håller mina tummar att det inte kommer något skit ovanpå detta, hade varit trist då jag är inne i ett skönt flyt nu.


Motivationen får jag för tillfället använda till att smida lite nya planer och upplägg på träningen. Känner att jag är lite enkelspårig och behöver nya träningsformer att variera med. Har bla bestämt mig för att utöka mitt gymkort till ett "VIP-kort" vilket gör att jag får fri tillgång till pass såsom spinning och bodypump plus att jag får fri tillgång till Powerplate, allt detta för endast 60:- extra i månaden, varför har jag inte gjort detta innan kan man ju fråga sig? ;)

7 kommentarer:

Adam Crona sa...

Surt att vara förkyld, men du är snart ute i löpspåret igen. Krya på dig!

Thomas sa...

Usch, krya på dig!
Inte stressa.. Jag hörde av en klok man att kontinuiteten är viktigast :-)

Sara sa...

Trist med förkylning. Men kul med VIP-kort. Variation is the shit :) Och för endast 60 spänn mer, definitivt värt det

Anna (Orka mera) sa...

Äsch vad trist! Krya på dig!

Lennart sa...

Hej Daniel!
Jag tänker som dig! Julledigheten ger några extra tillfällen att träna :-).

Hoppas det blir en kortvarig förkylning.

Ingmarie sa...

Det är ju ett kap! Spinning är jättebra komplement och lite Bodypump är kul! (Längesedan jag gjord-bra att du påminde mig!) Och Pp... Ja du vet ju hur mycket jag gillar det. :-) Krya nu på dig snabbt som attan! KRAM

Daniel sa...

Adam - Tack! Har klarat mig ganska bra hela året så det är helt ok att vara lite krasslig nu ;)

Thomas - Hehe! Nejdå jag stressar inte och kommer heller inte försöka ta igen några pass när jag är tillbaka ;)

Sara - VIP-kort låter väl bra! och för endast 60:- också :)

Anna - Tack!

Lennart - Precis! Hade tänkt öka på träningen lite nu men det blir nog lite lugnare istället.

Ingmarie - Tack! Dumt att inte satsa på detta! Bara Powerplate är ju värt 60:- extra i månaden, resten är bara en bonus :) Spinning har jag heller aldrig testat så det ska bli spännande!