5 jan. 2011

Sydkustlopp och eftersnack


När jag tittar på listan över föranmälda till vårt Sydkustlopp ser jag att där är många bloggvänner anmälda vilket är glädjande. En del har jag aldrig träffat och när ändå så många är samlade funderar jag på om vi inte kunde köra en liten träff med eftersnack och kanske lite god mat på kvällen efter loppet.

Jag skulle kunna dra ihop något hemma hos oss men blir intresset stort får vi kanske fundera på något annat större ställe. Min tanke var inte att bestämma något nu utan bara så ett litet frö samt se om intresse finns, fundera gärna lite ifall ni tror det kan vara något och kom gärna med lite förslag så gör vi något roligt av detta!

Vill också tipsa er som inte anmält er än att göra det, anmälningarna strömmar in och vi är snart uppe i 150st redan, taket är satt till 300 löpare så säkra gärna en plats redan nu. Kommer ni långväga kan jag också hjälpa till med boende och logistik, gästrummet är redan upptaget men vi bor vägg i vägg med ett mysigt pensionat där det finns 4st dubbelrum. Kan ju vara bra att ha nära hem på kvällen om benen är trötta ifall vi nu kör en träff hemma hos oss. ;)

15 kommentarer:

Thomas sa...

Det låter som ett mycket trevligt initiativ!

Jag vet ju att du har världens goaste hund, så tyvärr blir svårt för mig att besöka er, pga. min pälsdjursallergi.
Det är ju inte heller riktig "utesittarsäsong" 30 april ;-)

Adam Crona sa...

Ja, det låter trevligt. Hur brukar affärerna ha öppet på Valborgsmässoafton? Har vi butiken stängd så låter det helt klart intressant. Men har vi öppet så får jag skynda tillbaka för att hämta frugan =) Väljer kanske att ha stängt för att underlätta allt ;-)

Daniel sa...

Thomas - Hunden behöver inte vara hemma, är du superallergisk?

Adam - Har inte koll på affärerna, känns som det borde vara halv dag eller något?
Det är ju fortfarande gott om tid att se hur allt klaffar ;)

Thomas sa...

Tyvärr är jag det.
Men jag kom på att det ju är valborg, och att jag ändå lovat bort mig till det traditionsenliga firandet vid sommarhuset, så jag kan ändå inte.
Men vi ses ju vid loppet iaf:-)

Dunceor sa...

Jag hade väldigt gärna sprungit det också men Valborg är inget bra datum tyvärr och samma helg går även Fredriks gästgivare ultra (som jag också missar..).
Men du ska ha all creds för att ni drar i detta!

Sara sa...

Jag har inte bestämt om jag ska springa än, jag väljer mellan sydkustloppet och Bokskogsrundan. Men om jag inte springer kan jag tänka mig att agera hejaklack först och eftersnacka sen :)

Lennart sa...

Hej!
Rolig ide och hade jag bott i södra sverige hade jag utan tvekan varit med!

MVH

Rasmus sa...

Jättekul idé!
Vet ännu inget om familjens valborgsplaner, men spontant är jag väldigt sugen på eftersnack/eftersits med kända och okända löpar- och bloggarkamrater.
(Hittade din blogg via Projekt barfota.)

Rasmus Carlsson, Malmö
www.springibenen.se (inte helt färdig men kika gärna in)

Ingmarie sa...

JAG kommer och nu verkar anneliten vara sugen med. :-)Längtar! Men vi ses tack och lov innan dess.:-)

anneliten sa...

Jag kommer!

Daniel sa...

Thomas - okidoki! Vi ses på loppet ju! :)

Dunceor - Det är verkligen lurig att hitta datum som passar in för lopp. Hoppas det kommer passad dig bättre nästa år kanske? Känns som loppet är här för att stanna ;)

Sara - Du är varm välkommen vilket som! Springer du inte kan du hänga med Sofie som brukar åka runt och vara fotograf längs banan.

Lennart - Det är lite långt, vi går i mål på Sveriges sydligaste udde så längre söderut går det inte att komma ;). Hoppas vi ses på något annat lopp! :)

Rasmus - Välkommen hit! Kul att du gillar idén! Verkar som Malmö kanske hade passat bättre, man skulle ju kunna boka något mysigt och trevligt ställe på kvällen?
Jag återkommer längre fram och kom gärna med förslag som sagt. Får ta och kolla in din blogg, alltid kul med bloggare från Malmö :)

Ingmarie - Det kommer bli en superhelg! Roligt med Anneli också! Bra vi träffas innan, vi kan ju snacka lite idéer :)

Anneli - Yey!!! Vad roligt att få träffa dig igen! Tror du kommer gilla vår bana här nere, hoppas också vi har vädret med oss så du får se sydkusten från sin bästa sida. :D

Anonym sa...

Jobbar på att läsa ikapp mig, mycket att ta in, och en härlig sammanfattning av 2010.

Sydkustloppet är inte helt fel, nånstans ska jag väl göra tävlingsdebut - har faktiskt funderat på den två år i rad. En får se, sade han som inte har så bråttom - hade inte tänkt att sluta springa på många år.

Daniel sa...

Roligt att du gillade summeringen! Det har verkligen varit ett lyckat år! :)

Sydkustloppet kan ju passa bra som tävlingsdebut! Lugnt och "avslappnat" motionslopp men du ska såklart springa i många år så stressa inte fram något ;)
Varmt välkommen är du när som!

Mikael Björk sa...

Låter trevligt. Kollar med resten av familjen - kanske ska Fia också springa. Vi håller kontakten.

Daniel sa...

Kul om ni hänger på och roligt att Fia också kanske ska springa :)
Vi håller kontakten!