26 jan. 2011

Vilar

Kroppen ville verkligen springa idag men efter att ha läst ett förnuftigt inlägg hos Ingmarie förra veckan så tar jag idag helvila, som hon skriver så är det när det känns som allra bäst som man ska bromsa in. Vad jag kan minnas av dom skador jag haft så har dom just kommit från klarblå himmel när allt har varit som bäst så det är viktigt att ha denna erfarenheten i baknacken då och då. Jag kommer säkert gå i denna fällan fler gånger men idag vilar jag med skorna på kan man säga... ;)


8 kommentarer:

Adam Crona sa...

Då är vi två som vilar idag. Fast jag väljee att vila utan skorna på =)

Katarina M-I sa...

Jag åkte på tvångsvila efter en otrevlig överraskning på allergimottagning idag. Inte alls bra med tanke på att jag skulle ha en cykelklass på SATS ikväll! Det var med en smått panisk känsla jag insåg att jag var körd.

Tyckte det var rätt fånigt att man skulle vila den dagen man får sina sprutor.

Man kan väl säga att jag lärt min läxa.

Anna (Orka mera) sa...

Haha, vilken nostalgibild! Nästan så man längtar tillbaka :) Vila lugnt, för det är som du säger, när det går som bäst smäller det. I alla fall för mig :(

Daniel sa...

Adam - På med dom, du har ju likadana! :)

Katarina - Det där var ju riktigt surt! Det kunde dom ju informerat om innan! Håller tummarna för att det ska bli bra tills dom små ondskefulla sakerna börjar surra runt i sommar. Vi brukar ha lite getingbo här ute ifall du vill testa om det funkar ;)

Anna - Den där bilden väcker verkligen fina minnen! :)
Jag har inte rört en vikt eller tagit ett enda löpsteg idag så jag tar det lugnt. Synd inte skador kan försvinna lika fort som man får dom, hoppas du snart är tillbaka!

Lennart sa...

Hej!
Tror också mycket på det Ingmarie skrev. När det känns som bäst och man kan springa fortare än tidigare..... så sliter det också mer på kroppen och sen är det något som går sönder.

Bra att du vilade en dag.

Ingmarie sa...

Vilken cool bild! Och tänk vad vi är kloka ibland. :-)

Christer sa...

Jag vilar 3 dagar i rad känns det som. Min planerade vilodag (idag) blir förlängd av magsjuka.

Daniel sa...

Lennart - Så sant så! det är lätt man laddar för hårt och då smäller det!

Ingmarie - Bilden är från när vi sprang Kävlinge Ultraintervaller. Smått galet att ligga och sova där bland alla svettiga kläder och annat ;)

Christer - Det är inte den "effekten" man vill få av vilodagar ;) Usch och fy för det där! Krya på dig!