12 feb. 2011

Festen börjar bra

 
Det blev en riktigt fin start på helgens festligheter, klarblå himmel, strålande sol, barmark, trevligt sällskap och en fin skog att springa i. Sara tog ut mig i "sina" backar och körde skiten ur mig åtminstone i den långa backen. 


Vi varvade kort och lång backe och för dagen hade jag tagit på mig en skräckinjagande mössa för att försöka få henne ur balans. Den hade nog lite effekt i den korta backen men i den långa var det bara att ge upp, speciellt på sista för där gick det undan och syran i mina ben blev för mycket. Grymt fint sprungit där Sara!

 
En skön nerjogg på det och helgen har bara börjat!

15 kommentarer:

Katarina M-I sa...

Vilken dag!!
Min fot var samarbetsvillig och jag chansade på ett intervallpass, ville inte sitta och inhalera alla virus inne på trainern.

4 x 5´tröskelfart och 4 x 1´med lite mera "trökk".

Underbart, kanske får jag lida för detta imorgon, men då blir det mest löpskolning och det gillar vänsterfoten:)

Ses om ett par timmar!

Sofie RW sa...

Perfekt! Känns väldigt avlägset med den bara marken. Festa vidare nu!

Andréa sa...

Häftigt att det kan vara sån skillnad mellan skåne och sthlm! Här skiner en lika fin sol, men det är jättemycket snö. Men det gillar jag!

Backträning är en annan bra grej, verkligen fest!

Adam Crona sa...

Jag sitter här på jobbet och är avundsjuk nu =) Skulle vara kul att se era tider och fart. Gissar att det går undan när ni två är i farten=) Snart ska även jag ut på mitt pass.

Daniel sa...

Katarina - Härligt! Vad glad jag blir! och vilket väder det var/är idag dessutom, bättre "premiär" kunde du knappast fått!
Ses snart!

Sofie - Festen fortsätter! Hoppas ni också får lite bättre underlag snart!

Andréa - Det märks verkligen att vi bor i ett avlångt land. Snön är dock fin men för min del får det gärna fortsätta vara barmark nu ;)

Adam - Jag lät bara klockan rulla och har inte koll på tider och fart. Sara klockade dock backarna och jag tror vi låg bra till i hennes mått mätt. Tror under 30sek i den korta var bra och där låg vi nog, vet dock inte hur lång den var...

Anna (Orka mera) sa...

Haha, smart taktik med mössan. Grym form sara måste besitta som lyckas hålla undan, mössan till trots! ses i morgon!

Ingmarie sa...

Vilken underbar fest! Ser ju ut som om ni har VÅR!!!!!!!!!!!! Verkar ha varit ett grymt bra pass det där! Gissa om jag är avundsjuk...

Thomas sa...

Härligt!!
Vilken fin mössa! :-)

mary sa...

jag vill också ha barmark! Bra jobbat!

Daniel sa...

Anna - Hon måste vara i sanslös form! ;)

Ingmarie - Vi saknade verkligen dig igår men vi får ta ut dig till skogen en annan gång. Dom där träden har stått där länge och kommer stå där ett bra tag till ;)

Thomas - Kul att du gillar mössan! ;)

Mary - Barmarken kommer alltid tillbaka, håll ut! ;)

John sa...

Jag tror att du skulle ha vänt på mössan istället. Nu fick du ju henna att fly istället :)

Andrej sa...

Jeez! Vad är det för monsterträningskompis du hittat??

Daniel sa...

John - Ögon i nacken hade funkat bättre! ;)

Andrej - Jag vet inte vilken planet hon kommer från? ;)

anneliten sa...

Underbart med peppande löparsällskap eller hur? Jag tog tillfället i akt och snodde Ingmarie som Långpasspeppare nu när hon inte kunde komma till er.

Daniel sa...

Visst är det bra! och inget ont som inte för något gott med sig...eller hur Anneli? ;) Ni verkar haft en fin helg ni med! Härligt!