16 feb. 2011

Söker skydd


Det har blåst svinkallt över slätterna senaste tiden och idag tog jag därför skydd i skogen, här märktes i stort sätt inget av vinden och jag kunde njuta fullt ut av passet. Jag körde 8km i "finlöpning" och högersidan fortsätter att "koppla" fint trots att jag körde kvalitetspass igår. Har lite känningar långt in i höften men det är klart bättre än förra veckan vilket glädjer mig. Tror också jag känner efter lite väl mycket nu när jag haft fokus på detta så jag ska nog bara koppla bort huvudet och köra på som vanligt.

Morgonens nervösitet släppte också en aning men när jag kom till jobbet började jag få fjärilar i magen igen. I pappersutgåvan av vår lokala dagstidning springer jag tydligen på förstasidan, alla hade verkligen läst den här artikeln och halva jobbet hade den uppe på sina skärmar. Jag håller ganska låg profil och många på jobbet vet nog inte hur mycket jag tränar och hur viktigt det är för mig men det verkar som dom förstod det nu och den här artikeln gjorde säkert stor nytta. Trodde också att alla visste jag hade ms men där hade jag fel och nu vet dom.

Jag förmodar att här är många nya läsare som tittar in och jag vill hälsa er välkomna med på resan. Det som händer här just nu är jag jag tränar ganska hårt inför en halvmara som går av stapeln i början av april. Tanken är att jag ska mosa 1:25:09 som jag satte i höstas ute på Staten Island i New York. Målet är att gå under 1:23 och jag tycker själv det ser lovande ut men annars kommer jag göra fler försök längre fram under året. Jag ÄR ganska envis! Häng med!!!7 kommentarer:

plantin sa...

bra artikel i rw!!!!

Sofie RW sa...

Kul att fler får läsa om dig och ditt driv! Håller med om att det var en bra artikel i RW.

Har du ett löpband där in i hyddan? :)

Ingmarie sa...

Jag SA ju att du skulle bli berömd! :-)
Och det glädjer mig att så många gillar artikeln!

John sa...

Jag blev så glad över artikeln i RW! (Nu följer jag ju dig varje dag så jag kände väl till hela historien, men jag lusläste ändå).

Lite jobbigt det där med skador och förmågan att leta efter dem. Jag kommer på mig själv ganska ofta med att känna efter lite för mycket. Och det leder ju knappast till något bra.

Gott att du är värsta kändisen nu! :)

Daniel sa...

plantin - Roligt att höra! :)

Sofie - Kul att du gillade artikeln, tycker Ingmarie är duktig på att få ner mina ord i text.
Tyvärr får jag inte in något löpband i hyddan och den var inte mycket till skydd heller. ;)

Ingmarie - Som jag sagt till dig innan så har du gjort ett jättebra jobb och jag är glad att det är just du som gjort den här RW-artikeln. Ska bli spännande att se den i tidningen :)

John - Sååå känd är jag nog inte ;)
Visst är det så med skavanker att man känner efter lite för mycket. Kan inte säga att jag varit skadad, mer överansträngd och ville förebygga innan skadan slår till. Min naprapat har magiska händer! :)

Helena sa...

Jättbra artikel, sååå inspirerande! Gläds med dig och dina framgångar i löparspåret, tycker det verkar grym på det du gör!

Kram Helena

Daniel sa...

Roligt att du gillade artikeln och tack för fina ord!
Vi är av segt virke eller hur? ;)
Kram!