16 feb. 2011

Läsarpulsen

Skärmdump från Trelleborgs Allehanda

Tog en skön sovmorgon idag och ser under frukosten att en artikel om mig ligger överst på "Läsarpulsen" i nätupplagan av vår lokala tidning. Vet inte varför jag blir nervös av sådant här men det blir jag, har också hört att det finns en lång artikel om mig i senaste Runners World vilket spär på det lite ytterliggare. Det får nog bli en tur ut i skogen och lugna nerverna lite....

13 kommentarer:

Thomas sa...

Haha.. Förstår din känsla!
Ha en skön skogstur!

Adam Crona sa...

Runners World just hämtad från brevlådan, nu ska vi se vad dem skriver om dig =)

Emilia sa...

Fin artikel. Har ej hunnit titta på den RW än, ska göra det på fredag när jag jobbar på löplabbet. :) Tycker att det är riktigt bra att du får publicitet med tanke på hur många du säkert kan hjälpa genom att belysa vikten av träning! Kram

Emilia sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anna (Orka mera) sa...

Haha, då kan jag göra dig ännu lite mer nervös och meddela att du fått ett helt gäng lovord bland kommentarerna på min blogg :)

Madeleine sa...

Du är helt enkelt super grym! Läste om dig och tycker du är modig, stark och väldigt inspirerande! Det går faktiskt att springa ifrån problemen!

Fortsätt kämpa!

BoelMaria sa...

Bli inte nervös; var stolt! Du gör ett fantastiskt jobb med att vara en träningsförebild och i din kamp mot MS.

Malin L sa...

Båda artiklarna är ju jättebra! Var roligt och ovanligt att läsa om någon som kämpar med sjukdom, går sin engen väg, lyckas och det INTE är nåt puttinuttigt reportage! Det här är superbra läsning - precis som din blogg!

Daniel sa...

Thomas - Tack! Fick till ett fint pass! :)

Adam - Hoppas du gillar artikeln!

Emilia - Träning är viktigt för oss alla och kan jag bidra till något är det bara kul så det är nog bra att jag får ta lite plats även om det gör mig nervös! ;) Kram!

Anna - Var inne och läste hos dig! Vilka fina kommentarer! :) Fortfarande nervös! ;)

Madeleine - Tack för fina ord! Visst går det springa från problemen, väldigt befriande det här med löpning! :)

BoelMaria - Tack! Jag ska försöka sträcka lite på mig då! ;)

Malin - Roligt att du gillade läsningen! Nej, det är inget puttinuttigt här, jag tränar för livet och är övetygad om att det varit min "räddning". Utan min träning hade jag inte mått som jag gör nu, det är jag övertygad om! Alla borde insé vikten av att träna, friska som sjuka.

Andrej sa...

Kul och spännande och framför allt välförtjänt!

Staffan sa...

RW landade idag och såklart läste jag artikeln om dig direkt! Ingmarie har gjort ett gediget och bra jobb och artikeln är super!! Kul att du uppmärksammas för din träningsflit, den inspiration du ger dina läsare och hur du kämpar för att ligga före din sjukdom!!

Anonym sa...

Har följt dig ett tag på bloggen och det var kul att läsa artikeln om dig, du inspirerar många med den kämpainsats, beslutsamhet och entusiasm du visar!

Löpning är den bästa medicinen, lysande, sug på den alla läkemedelsföretag!

Kör hårt!

mvh

Anders

Daniel sa...

Andrej - Spännande och nervöst! ;)

Staffan - Tycker också Ingmarie har gjort ett bra jobb!...jag är bara jag och gör det jag brukar ;). Roligt att du gillade artikeln, har själv inte sett den än.

Anders - Den där kan dom suga på och om du följt med här ett tag så vet du nog vad jag tycker om läkemedelsbolagen ;).
Ha det gott!