15 feb. 2011

Välkommen tillbaka!

Idag hälsar jag mitt högerben välkommen tillbaka i spelet, gårdagens naprapatbehandling hade effekt och idag blev det åka av. Körde Therese grymma intervallstege på 2x5min + 2x4min + 2x3min + 2x2min + 2x1min. Då det var hård vind idag valde jag att köra passet på löpband där jag började "femmorna" på 15km/h och sedan ökade jag på med 1km/h för varje block så det blev 15-16-17-18-19km/h.

Högerbenet svarade nästan till 100% idag och det "kopplade" hela vägen upp genom kroppen. Med "kopplade" menar jag att man ser kroppen som en helhet ända från foten och upp till bålen. Min höft som var "urkopplad" på högersidan gjorde att benet inte fick hjälp av resten av kroppen så det surnade fort och blev kraftlöst. Det var nog också detta som hände på formtestet för ett tag sedan och när vänsterbenet får gå in och kompensera så blir det också surt. Idag var det dock kontakt hela vägen och mitt högerben var hetare än på länge, tror nästan jag fegade lite med tempot för det gick lite för lätt, nästa gång ska jag börja på 16km/h och avsluta på 20km/h istället.

Så här hett var mitt högerben idag!
Har skrivit här innan om heta sulor och mina Roadracers
var riktigt varma efter dagens pass. Bra betyg för passet!

4 kommentarer:

John sa...

Shit va gott att högerbenet har kommit tillbaka! Jag förstår precis vad du menar med att kroppen blir en helhet. Det är en fantastisk känsla. Kör så det ryker!!

Karin sa...

Du är grym daniel...

Fanny Johansson sa...

Hej Daniel
Jag lovade nog dig att jag skulle höra av mig inför publicering av reportaget om dig va? Glömde totalt bort det (får skylla på sirap i hjärnan efter en veckas intensivt flyttkaos här på tidningen). Förlåt!
Idag var du i alla fall i tidningen: http://www.trelleborgsallehanda.se/trelleborg/article1385729/Lopningen-ar-basta-botemedlet-for-Daniel.html

Jag skickar iväg en tidning eller två till dig på direkten!

Ha det fint, och tack igen!
/Fanny, Trelleborgs Allehanda

Daniel sa...

John - Kroppen är verkligen inte starkare än svagaste länken! Det känns kanon idag med så jag hoppas det håller i sig :)

Karin - Grymt bra sprungit själv, fina tider på intervallerna!

Fanny - Ingen fara! Allt ser kanon ut och jag fastnade på bilden också vinden till trots ;)
Tack själv!
PS: Det finns fler platser till Sydkustloppet nu ;)