20 jan. 2010

20/1 Heta sulor


Någon som kollat tempen på sina sulor efter ett löpbandspass?

Under dagens lugna 10k stannade jag till för att ta bort skit som fastnat under skon. Jag blev väldigt förvånad över hur varma sulorna på mina Lunaracers var, det brände nästan på fingrarna. Tränaren på gymmet blev också förvånad då jag bad honom känna efter, vi uppskattade tempen till runt 45 grader. Undrar hur varmt det blir när jag kör intervaller? Måste känna efter nästa gång!

Till min lättnad så var min yrsel nästan helt borta idag så det blev även lite lugn styrketräning. Idag fortsatte jag också med armhävnings-utmaningen, när jag maxade på sista setet så klarade jag 5 extra än vad jag gjorde i förrgår, känns bra!

Om fler vill hänga på men inte har en iPhone så går det bra att gå in på "hundred pushups" hemsida. Där finns scheman och annat man kan printa ut och gå efter, helt gratis. Lite mer opraktiskt än med iPhonen men det funkar säkert det med.
Kör så det ryker och sulorna glöder!!!

6 kommentarer:

rosenblom sa...

Hur är de där skorna? De går jävligt billigt på rwhouse nu. Funderar på att testa ett par.

Har i smyg antagit utmaningen och började igår. Utgångsläget ger mig låååååååång väg att vandra... Lär väl få skriva nåt om det snart. Men nu funderar jag på hur man ska få in det i styrketräningen?

Daniel sa...

Var inne och kollade, det var ett riktigt bra pris!
Jag har haft skorna i ca 1år och sprungit dom flesta loppen förra året med dom, dock inte NY maran och LL. Gillar känslan i dom starkt, klart mer dämpning än man tror. Lite sliriga i regn och på grus är det heller ingen höjdare, känner stenarna ganska mycket i foten. Torr asfalt är dom super till, hade jag inte fastnat för Newtons hade jag sprungit vidare i dessa.
Till löpband är det bästa skon jag har, bra känsla! Tror du som gillar löpband hade älskat dom :) Till det priset hade jag chansat på ett par men se upp för dom är små i storlekarna, tror man behöver 1/2 - 1 storlek större än vanligt, kan ju vara individuellt det där...

Lycka till med armhävningarna, har också lite problem att få in det rätt med min styrketräning..

Sofie RW sa...

Oj, trodde verkligen inte att det kunde bli så hett under sulorna! Lite coolt ändå att springa tills sulan ryker.

Anna sa...

Coola sulor! Härligt med en armhävarutmaning, jag hakar på i smyg.

rosaKanoten sa...

Kul blogg, härlig inspiration! Kanske ska jag anta armhävningsutmaningen... armhävningar är min sämsta gren. Näst efter chins...

Daniel sa...

Sofie - Nej inte jag heller! Visst hade det varit häftigt om man kunde få dom att ryka :) Ska lukta efter bränt gummi nästa gång jag intervalltränar.

Anna - Roligt att du hakar på!! Lycka till!!

rosaKanoten - Varmt välkommen! Kul att du gillar bloggen!
Klart du ska haka på! Man har ju ingenting att förlora, det enda som kan hända är att man blir starkare ;)