2 mars 2011

Lungt och fint

Sliten kropp idag vilket betyder lugn träning och allt helt enligt mitt schema, tuffa intervaller känns verkligen dagen efter. Jag har ingen träningsvärk men kroppen känns tömd på något sätt, tog också en sen spruta med min bromsmedicin igår vilket spär på det ytterliggare.

Tog en tur till gymmet för lite löpband och Powerplate, när jag bytt om ser jag att båda banden är upptagna så det fick bli lite styrka i form av bänkpress, axelövningar och superset för biceps och triceps som avslutning. Man kan ju inte bara stå med armarna i kors och vänta på att banden ska bli lediga heller!


Lagom tills jag var klar blev också ett av banden ledigt och jag kunde köra 30min lugn löpning innan jag gav mig på plattan. På PP:n blev det mest övningar för benen där jag testade lite nya saker som hälgång i brygga och "vinklade" tåhävningar som Ingmarie tipsat om. Körde också lite core där jag testade "kamelen" och om den var jobbig innan så blev den inte mindre jobbig på plattan, underlaget var dock betydligt skönare än en löparbana och armbågarna tog mindre stryk. Det blev ett riktigt skönt pass på 30min och passade perferkt denna lugna träningsdag. Imorgon blir det lite tuffare igen!

Vill också bjuda på ännu en vårbild till John! Nyplockade och fina och alla i din storlek!


5 kommentarer:

John sa...

Det var hemskt vad man skall vara retlig bara för att man har fyra par Newtons! Soon, very soon.... ;)

Helena sa...

Vilodag... ja tjena :-D
Du behöver lära dig lite av oss cyklister tror jag. Vi har riktiga vilodagar ;-D
Då fikar vi järnet, intar ryggläge och kollar in gammalt Tour de France på dvd:n :-))

Kamelen, *kliar mig i huvudet*

Skorna ser ut som en bunke strössel, helt i min smak!

BoelMaria sa...

Fin skohög!!!

Ingmarie sa...

Stackars John. ;-) Perfekt med "Kamelen" på plattan. :-)

Daniel sa...

John - Vad väntar du på!!!??? ;)

Helena - Inte vilodag, bara lugn dag hehe! ;)
Jag kanske får ta också lyssna på er cyklister lite när det gäller vila. Brukar ni inte hänga nere på Da Aldo eller nåt när ni vilar? Ska visa kamelen på fredag!

BoelMaria - Visst blir man glad av den! :)

Ingmarie - Tyckte han öppnade upp öppet mål med sin kommentar på din blogg...hehe! Kamelen funkade toppen på plattan, den ska jag köra som rutin nu! :)