24 mars 2011

Lyxigt värre!


Idag lyxade jag till det ordentligt med dubbla löppass, någonting som är svårt att få ihop hemma men väldigt lätt när man är på semester. Började dagen med 10km morgonjogg innan frukost och fick till ett skönt pass längs hamnen och kustlinjen. Som vanligt var min kropp lite seg på morgonen men det skulle bara vara lugnt så det passade perfekt och efter lite frukost var jag laddad för en ny dag.

Framåt kvällen tog jag sikte på den där udden med ett naturreservat som jag skrev om i första inlägget härifrån. Staffan lyckades också lista ut var jag befinner mig bara genom att se den där udden. Visst är det Cypern det handlar om och för att vara exakt så är det Aiya Napa!

Du har nu vunnit det första priset någonsin här på bloggen Staffan! Snöra på dig skorna för ett gratis långpass ner hit så bjuder jag på vad som helst från menyn!!!

 
Kvällspasset ute på udden blev ett riktigt grymt pass! Det är tuff löpning här och det blev mycket traillöpning ute i det fina reservatet. Min egen lilla lekstuga för det finns nästan inga turister här så här års.

 Myspace!

Jag skuttade runt på pigga ben som en gasell bland stenarna och det blev verkligen ett pass att minnas. Skulle egentligen inte kört mer än ca 12km men det blev hela 18km av full njutning!


Man har märkt ut leder med käppar man kan följa och på vissa ställen har man också tagit undan dom värsta stenarna så man kan dra på så det dammar om fötterna. Den här typen av löpning är något helt nytt för mig och jag diggade detta starkt!


På vissa ställen hade man också märkt ut dom sällsynta växterna med skyltar och jag hoppas jag inte mosade några under min framfart. Totalt blev det 28km löpning under dagen och det var lyxigt värre!


7 kommentarer:

Staffan sa...

Vad som helst från menyn!!!! När åker ni hem...??? Äh skit i det, jag är på väg, mot värmen!!

Det vore nåt att komma med på jobbet och hemma..."chefen, kan jag få några dagar ledigt, jag tänkte...hrmpf...springa till Cypern... :-D

Helena sa...

Underbar läsning, underbara foton!
28 km´s löpning... på en cykel kanske ;-D
Ha det fortsatt gött därnere
//Kram Helena

Lennart sa...

Hej!
Jag blir så avundsjuk men glad för att du delar med dig av bilderna för då blev jag inspirerad :-).

Härligt och se.

MVH

Ingmarie sa...

Även om våren har kommit och solen visar sig är det en bra bit kvar till shorts... Verkar vara ett bra ställe att lägga ett läger på .:-) (??)

anneliten sa...

Och jag som trodde Cypern var en ö... Lite svårt att springa hela vägen ;-)

Andrej sa...

Ser helt sagolikt ut. Jag är en smula avundsjuk, faktiskt.

Daniel sa...

Staffan - Visst hade det varit något! ;)

Helena - 28km på cykel hade jag fått ont i ändan av! ;)
Kram!

Lennart - Roligt att du gillar bilderna! ;)

Ingmarie - Kolla inlägget ovan och jag berättar gärna lite mer när vi ses om en månad :)

Anneli - Staffan kan springa på allt. Han är både stark, snabb och LÄTT! ;)

Andrej - Den där kvällsrundan gick inte av för hackor. ;)