22 apr. 2011

Löpskolning och intervaller i Pildammsparken


Fint väder och bra uppslutning var det under dagens löpskolning och intervallträning, vädret gick knappast heller att klaga på! Under ledning av Sara blev det ett riktigt lyckat pass som alltid och jag tror alla fick ut det dom ville av förmiddagen.


Sara gav tydliga och bra instruktioner innan vi släpptes loss bland träden!


Sedan blev det intervallstegar ovanpå detta med lite tung kropp, gårdagens festande satt kvar lite och det tog ett tag innan det började lossna. Drack ingen alkohol men det där med sömnen är också viktigt om man verkligen vill orka fullt ut på intervaller. Jag gjorde mitt bästa för att hålla jämna steg med snabba Axel och Gustav men hade som vanligt problem på dom långa intervallerna. Dom korta var jag dock som alltid snabb på och då hade jag också fått igång kroppen på allvar. Skön känsla! Dagens skönaste var nog annars Elin som passade på att springa barfota i det fina vädret. Det är något speciellt när man hör bara fötter mot gruset och jag måste nog testa detta någon gång.

Jag tackar Sara och alla andra som var på plats idag för trevligt sällskap och hoppas vi ses snart igen på något nytt roligt pass!

3 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Ni verkar ha haft ett härligt pass! Själv klämde jag in ett långpass innan första av dotterns 6 handbollsmatcher. Ljuvligt med vår!

Sara sa...

Det blev ett riktigt bra och roligt pass idag :) Tack för trevligt sällskap, som alltid!!!!!

Daniel sa...

Anna - Låter härligt det med! Vädret kan vi knappast klaga på nu! :)

Sara - Det var skön energi hela vägen! Alltid lika roligt med dom här gemensamma passen! :)