22 apr. 2011

Dubbla pass och fest


Äntligen riktigt varmt väder och idag blev det premiär för shorts och linne på träning. För att variera lite drog jag även på mig mina Roadracers för visst kan jag kuta runt i annat än Newtons!

Körde på eftermiddagen någon typ av distanspass med lite progressivt avslut i tävlingstempo. Under passet var det bara fokus på flyt och att hitta en skön och lätt känsla vilket inte var några som helst problem idag. Det fina vädret var verkligen inspirerande och fartökningen på slutet gick bra den med. Ett stabilt pass!

Dagens tider


Framåt kvällen var det dags för nästa pass som bestod av styrka på gymmet där jag körde igenom dom grupperna jag hoppade över igår. Det blev därför mycket rygg, axlar, bröst och armar med fint tryck hela vägen. På gymmet mötte jag också upp med en av mina äldsta och bästa vänner som jag brukar träna styrka med. Han hade i veckan fyllt år och trodde att vi efteråt skulle hem till honom och ta det lugnt samt äta lite takeaway. Det fanns dock en helt annan plan som han inte hade en aning om och det fanns också en anledning att han skulle befinna sig på gymmet under just denna tiden.


Medan vi var på gymmet hade nämligen huset fyllts av alla vännerna som hoppade fram när han kom hem. Maten var också fixad och det blev en riktigt trevlig överraskningsfest som satte punkt på ännu en lyckad kväll!

2 kommentarer:

Ingmarie sa...

Vilken härlig överraskning för honom! Är säker på att han blev superglad! :-)

Daniel sa...

Jag har nog aldrig sett honom så överraskad! :)