6 maj 2011

Lekstuga


När många började sitt fredagsmys tog jag mig till gymmet och rockade loss ordentligt. Jag skulle kört en massa core och stretch på Powerplaten men när jag kom ner bland vikterna och märkte vilket tryck jag hade i kroppen så stannade jag där hela passet.


Det där med att satsa mer på löparstyrka och dra ner på den vanliga styrketräningen lyckades jag knappast med idag. När dessutom kroppen svarar så sjukt bra och det bara är att dra på så det knakar blir passet en ren fröjd!


Skit samma att det inte blev någon löparstyrka idag för det här passet satt där det skulle! Oj oj oj... vad jag mådde bra av detta!!!


4 kommentarer:

Mikael.P sa...

Grymt Daniel. Lite styrka kan aldrig sitta fel såhär en fredags kväll. Jag får skylla på att jag jobbar annars hade jag med kört ett pass :)

Adam Crona sa...

Visst känns det gött att ha kört ett bra pass medans många andra bara slappar framför tv`n. Men nu är det vår tur att slappa. Kollar Sverige - Framkrike i hockey VM. Ha en bra helg Daniel!

messan sa...

Gillar din lekstuga:). Här PW körs det för fullt kanske till bikinisäsongen:) men det viktigaste är nog må bra saken.
Ha det gott!
Kram messan

Daniel sa...

Mikael - Jobb är en bra ursäkt! ;) Du får träna en annan dag!

Adam - Man känner sig lite extra duktig! Ha själv en bra helg!

Messan - Svårt att inte gilla lekstugan! ;) Kul att du kör på med PW:n, fin träning och visst är att må bra huvudsaken. Får ofta intala min tävlingsskalle det ;)
Ha det gott själv!
Kram!