23 juni 2011

Brutalt innan midsommar

På midsommarafton blir det ingen träning utan det kommer bara bli slappt och skönt med god mat och fina vänner hela dagen. Därför var jag idag riktigt sugen på att ge kroppen en ordentlig omgång innan vilodagen, midsommarafton kan ju göra att man får två vilodagar även om detta inte ligger i min planering. Jag är inte den som spottar i glaset och gillar snaps till sillen men lagom är bäst.

Började dagen med ett tufft pass på gymmet där jag körde 6:or tungt och explosivt med 3 set på varje övning. Överkroppen fick mest däng och behövde en lite längre vila på mitten för att orka hela passet. Medan överkroppen vilade körde jag benen lite lätt mest för att få genomblödning, på kvällen skulle dom nämligen få sitt i form av två brutala backar!


Jag attackerade sydsidan på Minnesbergsbacken med tuffa 200:ingar där jag verkligen pressade på för allt vad tyget höll. Tanken var att det skulle bli brutalt så därför körde jag 200m upp och sedan 100m ner för att villan skulle bli så kort som möjligt. Backen är lång på hela 1200m och på detta viset fick jag ihop 12st 200:ingar i motlut innan jag tog setvila i form av den långa utförslöpan. Sedan på det en gång till och visst blev det brutalt, kolla denna profilen!


På detta viset fick jag ihop 24st 200:ingar i motlut och passet landade på strax över 16km. Benen var pigga hela vägen och nu ska det sitta fint med lite vila!!!

Trevlig Midsommar på er!!!!


7 kommentarer:

MALIN sa...

Detsamma till dig!

Johan Nilsson sa...

Tack detsamma
Snacka om brutalt pass. Ser riktigt bra ut!

Ingmarie sa...

Bra jobbat och detsamma önskar jag både dig och frun!

Andréa sa...

Jag hade faktiskt tänkt göra "en julafton" och morgonjogga lite kort. Men så vaknade jag med huvudvärk (trodde det var imorn man fick den? :) ) och mosade ben sedan gårdagen så det får bli vila här med. Glad midsommar!

Therese sa...

Vilket snyggt diagram! Nästan värt att springa bara för att få ha det sådär fint i bloggen. ;P

Glad midsommar till dig också!

Sara sa...

Du är galen ;) Det passet vill jag hänga med på någon gång!! Glad midsommar!

Daniel sa...

Malin - Hoppas du hade en bra dag!

Johan - Dom här passen gör nytta! :)

Ingmarie - Tack! Hoppas ni fick en fin midsommar!

Andréa - Vila låter som ett bra beslut! Hoppas huvudvärken har släppt idag ;)

Therese - Jag var allt lite nyfiken på hur profilen skulle se ut ;)

Sara - Vi får köra ett "training-camp" här ute någon dag så ska jag visa min backe. Detta passet är riktigt roligt! :)