8 juni 2011

Lättad!

Mötet med specialistläkaren gick bra idag och jag är mer hoppfull nu än före mötet. Tycker det som kommer stå i mina papper känns helt rätt och dessa kommer väga tungt när Socialstyrelsen gör sin bedömning. Jag har varit riktigt bekymrad inför detta mötet och nu har min ryggsäck blivit lite lättare. Det kunde verkligen inte gått bättre och papprerna kommer vara på MIN sida!!!

Det väntar mer saker nästa vecka med det är inget som oroar mig och mycket av detta har jag också genomgått när vi höll på med våra IVF-försök. Nästa vecka handlar det inte om ms utan det är bara vanliga hälsotester och prover. Kopplar man bort min ms så är jag väldigt frisk och papprerna nästa vecka kommer jag också ha på min sida, inget snack om det!!! Jag är så glad att jag har min träning i ryggen för den är guld värd nu när jag är under luppen!


Jag firade den lyckade förmiddagen med en lättare fartlek och kände mig väldigt inspirerad när jag gav mig ut. Det skulle dock bara vara lätt idag för att känna lite på mitt överansträngda ben samt testa mina nya Puma Yugo Run. Benet var väl inte 100% än men det vägdes upp av fint väder och sköna skor. Tyckte dom påminde vädligt mycket om Roadracern med skön löpkänsla och med tanke på att dom kostar hälften så mycket var jag väldigt nöjd med mitt köp. Litet minus var att dom blev lite för varma i sommarvädret men det vägdes upp av hög *BLING*faktor och glatt humör!10 kommentarer:

Linda sa...

Tänk vad bra att du faktiskt började med löpningen! Jag tror att det kommer se bra ut i dina papper att du faktiskt är så vältränad. Och det glädjer mig att det gick så bra hos läkaren. (jag ska träffa min doktor snart. Det var säkert 1,5 år sedan jag var där sist. Så lite nervös är jag o fundersam på vilken medicin han tycker att jag ska ha). Hur ofta träffar du din neurolog?

Andréa sa...

Vad skönt!! Ni är så värda det här och jag ska som sagt hålla mina tummar stenhårt!

Helena sa...

Superbästiga nyheten ju :-D

Håller tummarna, men det här kommer gå så bra ändå!

Kram H

Johan sa...

Härligt och vilken styrka - både fysiskt och psykiskt - löpningen ger.

Jesper Scheutz sa...

Härliga besked och riktigt nice med blingskor =)

Peace Love och Löparskor!

mikael sa...

Vilken härlig läsning!

Jag undrar om du har någon erfarenhet av Inov-8 x-talon 212?
Vilka skor använder du vintertid?

En kompis har ett par Asics Gel Tarther. Han verkar nöjd med dom.
Har du någon erfarenhet av dessa?

Söker mig fram efter ett par lätta tävlingsskor. När det gäller mängdträningen har jag hittat rätt med ett par Saucony. Fast har även funderingar på att gå ner i vikt på mina skor även när det gäller mängdträningen också.

Tips?

Tack! Jag hoppas också vi får besked snart. Det kan bli idag eller om 4 månader :/ Men det är sommar. Då blir väntan lite uthärdligare :)

JOHN sa...

Gott med goda besked! Jag tror inte heller att du behöver oroa dig då allt styrks med hälsoprover och dylikt.

Nice med nya skor! Själv blev jag lite besviken på mina Roadracers då de blivit lite konstiga efter Göteborgsvarvet. Jag tror inte att jag har sprungit mer än 10 mil med dem. Dina Yugu kanske är ett bättre alternativ om de är billigare.

Daniel sa...

Linda - Det är verkligen tryggt att ha löpningen i ryggen och det känns som jag kommer ha stor nytta av den nu! :)
Jag har bara träffat min neurolog 2ggr sedan jag fick min diagnos för ca 3½ år sedan så det är väl som dig då.... Svårt val med medicin men du kan ju alltid byta om den du får inte passar dig. ;) Jag kör Betaferon och tycker det funkar bra. Hoppas ni hittar något som passar!

Andréa - Tusen Tack! Hoppas verkligen det är vår tur nu!

Helena - Tack! Det känns verkligen toppen och jag tror faktiskt det kommer gå bra nu :) Kram!

Johan - Så sant så! Löpning är verklgien så mycket mer än att bara sätta en foten framför den andra!

Jesper - Två goda ting på en och samma dag! :)

Mikael - Har inga bra tips där tyvärr. Förutom Newton så har jag bara testat Nike Lunar Racer och Pumas Roadracer. Båda gillade jag men det finns ju så mycket lättviktsskor nu! ;) In och testa i någon butik för det är ju så olika vad man gillar.
Skönt att det är sommar nu du och kanske släpper det när ni minst anar det! :)

John - Konstigt med dina Roadracers?! Jag har själv kört ganska många mil i mina och dom känns fortfarande ok. Yugo Run kanske kan vara ett alternativ men samtidigt kanske inte? Roadracern verkar vara ett bättre "bygge" och håller inte den måtten för dig tror jag heller inte Yugon gör det. Fast hittar du den billgt kan det ju vara värt att testa? Här köpte jag mina.

http://www.milletsports.co.uk/running/shoes/mens/puma-yugorun-mens-running-shoe/

JOHN sa...

Tack för tipset Daniel! :)

Daniel sa...

Det var så lite!!!