27 juni 2011

Med en tuff vecka i ryggen

Förra veckan blev tuff på många sätt vilket medförde att jag tog en välbehövlig vilodag idag. Trots mycket tid på sjukhuset blev det också en hel del träningen då det är en sådan skön ventil för mig, detta medförde att vissa pass blev längre än planerat. Jag fick ihop en massa styrketräning av bra kvalité och när det gäller löpning blev det hela 91km vilket är ganska mycket för att vara mig. Totalt tränade jag 6 dagar förra veckan och benen var lätta hela vägen, denna veckan kommer jag också försöka köra på ganska intensivt för att sedan trappa ner lite nästa vecka då det blir tävling igen.

Fredagen den 8/7 kommer jag springa 5km på Startskottet i Kristianstad där jag verkligen ska försöka maxa och se vad jag kan prestera på denna korta och tuffa distans. När det gäller 5km så har jag ingen "riktig" tid och är väldigt nyfiken på vad jag ska kunna prestera på tävling. Jag har 17:58 från ett träningpass men jag tror jag ska kunna pressa lite till och jag vet att banan i Kristianstad är snabb och platt. Dessutom känner jag mig i väldigt bra form just nu så det ska blir roligt att dra på för fullt och se vad som händer!


Istället för att träna blev det stranden idag och nu börjar det fina sommarvädret lossna på allvar. Det är också skönt med tidig semester då man har nästan hela stranden för sig själv. Något dopp blev det dock inte idag men kanske imorgon? Imorgon ska jag också visa vad det fanns för något spännande i det röda paketet som kom med posten idag.

Någon som vågar sig på en gissning?


8 kommentarer:

Adam Crona sa...

Spikskor kanske?

Daniel sa...

Det där är inte långt ifrån sanningen! :)

Daniel sa...

....fast det som ligger i lådan kommer jag inte använda på bana...

mikael sa...

Din mormor kommer följa dig/er på livets resa. Hon kommer vara mycket stolt.

Känner igen tankarna kring din mormor och adoptionen.
Jag har en äldre släkting kvar i livet som betyder jättemycket för mig. Det skulle kännas så underbart att kunna få delge henne vårt barnbesked. Det är min dröm.

Ett par som väntat 2 v längre än oss har fått barnbesked nu. Även om det inte är en "rak" kö så känns det som att det snart kan vara dags för oss också. Jag är rädd

Anna (Orka mera) sa...

Ja det ser inte ut att vara jordgubbstårta i paketet precis :) Jag tippar på ett par apsnygga femmila-skor! För du kommer väl på lördag?

Daniel sa...

Mikael - Då är det säkert er tur snart och jag hoppas din släkting får uppleva er glädje! Inte behöver du vara rädd, det kommer bli hur bra som helst!

Anna - Samma färg som en jordgubbe men inget att springa fem mil med ;). Låter riktigt kul på lördag, lämnar besked senast onsdag!

JOHN sa...

Kan det möjligtvis vara en vinröd studsmatta :)

Daniel sa...

Två små röda studsmattor! ;)